Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Naar Langervelderslag voor een rit met de Strandrups

Nu menigeen is gevaccineerd en de maatregelen wat zijn versoepeld kunnen we er weer op uit

Sinds mei mag de Strandrups in Langervelderslag weer rijden. Omdat we daar goede ervaringen en herinneringen aan hebben, was een afspraak gauw gemaakt.

Op een betrekkelijk mooie vrijdagmiddag reden we met 3 chauffeurs en 8 gasten via Aerdenhout en Vogelenzang, naar Langervelderslag.  Onderweg haalden de gasten al pratend met elkaar, herinneringen op toen ze daar woonden, familie daar hebben en/of hadden gefietst.  De rit er heen was al een belevenis!

Aangekomen bij het strand kwam weldra de Strandrups. Vrijwilligers ervan hielpen onze gasten naar een comfortabele zithoek en toen het strand op met zicht op de ruige golven van de zee. Door de stevige wind konden we ook enkele kitesurfers bewonderen. Nadat enkele gasten natte voeten en zelfs natte pijpen van de broek hadden opgelopen tijdens het pootje baden, reed de rups weer naar het begin. 

Toen hadden we wel koffie met appeltaart verdient en sloten we een heerlijke middag af.

Leonora van den Bos

0611377949
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk