Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ervaringen

15 oktober 2021

Petanque is een spel met metalen ballen en een houten balletje, maar waarbij gezelligheid, bijkletsen en toch best wel een redelijke conditie de boventoon voeren.

21 september 2021

De Kweektuin een uniek participatietraject, waarbij inwoners regie kunnen voeren in de totstandkoming van een toonaangevend centrum voor ecologie, klimaat, energie, milieu en sociale duurzaamheid.

27 augustus 2021

Nu menigeen is gevaccineerd en de maatregelen wat zijn versoepeld kunnen we er weer op uit

2 juni 2021

Voor het eerst dit jaar lieten de versoepelingen t.a.v. Corona het weer toe dat we elkaar weer konden ontmoeten.

27 april 2021

We houden de moed er in. Geen uitstapjes, dus we komen weer aan de deur.

17 maart 2021

We houden de moed erin ook zijn zijn we beperkt door Corona.

14 februari 2021

Met sponsoring van de Jumbo Kruistraat, weer een leuke attentie voor alle gasten.

16 december 2020

Met alle Corona beperkingen, minder uitjes voor onze gasten, hebben we ons ingezet om een extra mooi pakketje voor onze gasten te maken.

7 augustus 2020

Zomer uitje

30 mei 2020

Een bezoekje aan alle deelnemers van onze afdeling, op gepaste afstand nog steeds.

10 april 2020

Met een klein groepje, deels nieuwe - en projectvrijwilligers, bij alle gasten langs geweest.

24 maart 2020

Verse tulpen, aan elk bosje een kaart, bij al onze gasten langs geweest.

14 februari 2020

Een bezoekje aan het Zandvoortsmuseum

21 januari 2020

Een samenwerking tussen leerlingen van het Haarlem College en ouderen in de wijk

11 december 2019

Feestelijke lunch met een gezellig koor uit IJmuiden.

11 november 2019

Dicht bij huis, reuze gezellig.

11 oktober 2019

Uitgenodigd door Oelan Consultancy BV, waren we op een regenachtige dag in Artis. Poncho's aan, en genieten van Artis samen met deze super rolstoel duwers!

3 september 2019

Wind door de haren, en daarna opwarmen met een heerlijke lunch op het Kagereiland.

29 augustus 2019

Een mooi zomers uitje. Naar het strand met Marijke en Nel.

13 juli 2019

Even rijden vanuit Haarlem, maar een super feestelijk uitstapje.

1 mei 2019

Uitstapje naar Voorhout, voor deelnemers die van bloemen houden.

10 april 2019

Samen door het tuincentrum struinen en samen aan de koffie. Een mooi voorjaarsuitje.

14 maart 2019

Niet makkelijker dan een cijfer bingo, wel veel plezier.

28 februari 2019

Dichtbij en toch onbekend, een aanrader.

14 maart 2018

Spelletjes en knutselen, voor elk wat wils

1 juli 2017

Bezoek aan een Paardenmelkerij. Een dag vol belevenissen.

18 april 2017

Met de gasten naar landgoed de olmenhorst. Heerlijke appeltaart gegeten en een kop thee gedronken. Met de gasten van de afdeling Zonnebloem Haarlem Oost naar het landgoed "de Olmenhorst" Rond gelop

6 maart 2017

Afdeling Zonnebloem Haarlem Oost nu ook op Facebook https://www.facebook.com/Zonnebloem-Haarlem-Oost-352587591751683/

10 februari 2017

uitgenodigd door de heren van de Ronde Tafel 10 (RT10) voor een nostalgische middag met de titel "Haarlem in vroegere tijden" Op 10 februari j.l. zijn 30 gasten van de Zonnebloem uit Haarlem (6 van

2 januari 2017

Het programmaboekje voor 2017 met de 4 grote activiteiten ligt weer klaar. De kleinschalige activiteiten worden per maand aangedragen.

14 december 2016

Dit jaar hebben wij met onze gasten en de vrijwilligers Kerst gevierd in het Broederhuis. Het Dickenskoor zorgde voor een aangename kerstsfeer.

5 oktober 2016

Hoedendag met hoedenbingo

8 juni 2016

Dit jaar hebben wij gekozen voor een bezoek en een workshop bij de vetplantenkwekerij en het Schelpenmuseum van John Warmerdam.

16 maart 2016

Op 16 maart 2016 hebben wij ons lentefeest gehouden op de Petanquebaan de Gouden Gooi. Naar een lange tijd van binnenzitten hadden onze gasten er weer zin in om iets te ondernemen.

16 december 2015

Op 16 december hebben wij ons kerstfeest in de Oosterkerk gevierd. Dit was voor onze afdeling de eerste kerstviering in deze kerk. Het was een geslaagde dag.

Leonora van den Bos

0611377949
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk