Steun de Zonnebloem via de VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die dagelijks geluk voor iedereen mogelijk maken. Dankzij de deelnemers schonk de VriendenLoterij sinds 1989 in totaal ruim € 2,1 miljard aan 57 culturele partners en ruim 3.500 goede doelen, clubs en verenigingen, waaronder de Zonnebloem.

Speel mee voor de Zonnebloem

Speelt u mee met de VriendenLoterij? Dan kunt u zelf kiezen welk goed doel of welke culturele organisatie u steunt. Zo gaat maandelijks minimaal 40% van de inleg van uw lot naar het goede doel van uw keuze. Deelnemers die al meespelen kunnen hun voorkeur aangeven of wijzigen door contact op te nemen met de ledenservice van de VriendenLoterij

Nieuwe spelers

Denkt u erover na om mee te gaan spelen met de VriendenLoterij? Bij de aanschaf van uw lot(en) kunt u aangeven welk goed doel u wilt steunen. Met één klik speelt u mee voor de Zonnebloem én tegelijkertijd maakt u wekelijks kans op fantastische prijzen.
Ja, ik steun de Zonnebloem met mijn deelname.

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt organisaties op het gebied van cultuur, sport en welzijn die zich inzetten om dagelijks geluk voor iedereen mogelijk maken. Deelnemers kunnen zelf kiezen voor welke organisatie of instelling ze meespelen en maken direct kans op mooie prijzen. Minimaal 40% van de lotprijs komt ten goede aan 57 culturele partners en bijna 3.500 goede doelen, clubs en verenigingen.   

Ook kunnen deelnemers met hun VriendenLoterij VIP-KAART elke dag beleven wat zij mede mogelijk maken. De kaart geeft gratis toegang tot meer dan 135 musea en daarnaast tot 50% korting op talloze dagjes en avondjes uit, van bioscoop en dans tot musical, dierenpark en opera.
  
De VriendenLoterij en de Nationale Postcode Loterij vormen samen met de Postcode Loterijen in Groot-Brittannië, Zweden, Duitsland en Noorwegen de Postcode Lottery Group. De Postcode Lottery Group is met jaarlijks € 854 miljoen euro aan donaties één van de grootste private geldgevers aan goede doelen ter wereld. Goede doelen loterijen zijn als Nederlandse traditie opgenomen op de lijst Inventaris Immaterieel Erfgoed (UNESCO). 

Lees meer over de steun van de VriendenLoterij aan de Zonnebloem.

 

 Vrienden Loterij