Wervingsactie Facebook

De Zonnebloem Het Hogeland is een nieuwe afdeling sinds 1 januari van dit jaar, en bestaat uit de voormalige afdelingen Bedum, Winsum en De Marne. Deze zullen nu verder gaan als werkgroepen.

Om de werkgroepen bestuurlijk te ondersteunen en te faciliteren, wordt er vanaf 5 maart een wervingsactie via Facebook uitgezet.

We zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden in de functie van Voorzitter, Secretaris en Penningmeester. Daarnaast werven we voor een Coordinator werkgroep. 

Door Corona kan de Zonnebloem op dit moment geen activiteiten organiseren, en is er contact met de deelnemers via telefoon, beeldbellen, kaartjes en presentjes. Zodra het mogelijk is, zullen de huisbezoeken en (kleinschalige) activiteiten weer worden opgestart.

Voor nieuwe bestuursleden hebben we een interessant (online) introductietraject , zodat men goed voorbereid van start kan gaan in de nieuwe bestuursfunctie. Het regionale bestuur en de verenigingsconsulent ondersteunen dit traject. 

Cedric van den Berg

0651616513
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoekwerk