Gastenmiddag in de Rehoboth

Zonnebloem afdeling

Toneelgroep "Het gebeuren" speelt "Grote Grutjes" voor de gasten van afdeling Hoevelaken

HOEVELAKEN - In een propvolle zaal van Rehoboth werd de eerste gezellige middag van dit jaar gehouden. Het was ook niet niks wat er geboden werd. De plaatselijke toneelgroep “Het Gebeuren” speelde met veel verve de eenakter “Grote Grutjes” en de ovatie die hun toebedeeld werd sprak voor zich. Het wordt zo langzamerhand tijd om een wachtlijst aan te leggen voor nieuwe gasten van de Zonnebloem Hoevelaken, want zoveel gasten betekent ook evenzoveel vrijwilligers.
Na de pauze met daarin de gebruikelijke hapjes en drankjes, werd de film die gemaakt is van het uitje (juni 2013) naar dierentuin Blijdorp in Rotterdam, vertoond. Het is altijd leuk jezelf op een film te zien en ook was te zien dat men zich toen uitstekend heeft vermaakt, ondanks de soms overvloedige regen. Overal was voor gezorgd, elke gast in een rolstoel, iedereen ingepakt in een poncho, lekkere koffie en een lunch. Geen wonder dat er velen graag gast willen worden van de Hoevelakense Zonnebloem.
De middag in Rehoboth werd afgesloten met een heerlijk stamppottenbuffet, verzorgd - en gedeeltelijk gesponsord- door onze onvolprezen slager Steltenpool. Veel van onze gasten zagen we meerdere keren hun bordje vullen. De Activiteitencommissie heeft meteen bekendgemaakt dat het volgende uitje naar De Keukenhof zal zijn. Het was weer een middag om met veel plezier op terug te zien.

 

Hiltje Kuijt - Veenstra

06-30501518
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Creatieve workshops
  • Kunst en cultuur