Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Tasje voor onze Zonnebloemgasten

tasje5jpg

De leden van de Activiteitencommissie hebben onze gasten verrast met een tasje met hartverwarmende inhoud als troost omdat we voorlopig niet bij elkaar kunnen komen

Voor de gasten van de Zonnebloem afdeling Hoevelaken, verliep donderdag 22 oktober anders dan gedacht.

De planning was om een gezellige bijeenkomst met elkaar te hebben. De zaal voor 60 personen en de brunch waren geregeld en de quiz gemaakt. Maar helaas, ook hier gooide Corona roet in het geplande feestje. Om toch iets leuks te organiseren hebben wij bij onze gasten een tasje gebracht.

In het tasje zat een mooie wax amaryllis, een gesponsord appeltaartje en een mooi gedichtje.

 De  appeltaartjes hebben wij gekregen van Joehoe Ouwe Taart,  www.joehoe-ouwetaart.nl De organisatie heeft 6.000 1-persoons appeltaartjes gedoneerd aan Nationale Vereniging de Zonnebloem. Appeltaartjes die anders voor de horeca bestemd waren, zijn nu ter beschikking aan de afdelingen van de Zonnebloem met als doel de eenzaamheid onder ouderen te verminderen.

Coronaproef werden de tasjes uitgedeeld en elke deur werd opengedaan met een verbaasd gezicht. De gasten waren blij verrast met hun gekregen tasje.

Zo proberen wij toch op een creatieve manier in contact te blijven met onze gasten.

 

De Activiteitencommissie,
de Zonnebloem, afdeling Hoevelaken

 

 

 

 

Juul Beltman

033-2534506
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken