Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Het andere bedrijfsuitje

Zonnebloem afdelingsnieuws

‘Het andere bedrijfsuitje’ blijkt een echte succesformule. Bedrijven kunnen via de Zonnebloem medewerkers inzetten om mensen met een lichamelijke beperking een leuke dag te bezorgen.

Dit jaar hebben bedrijven samen met de Zonnebloem zo al 85 dagjes uit mogelijk gemaakt.
Wij hebben als bestuur van afdeling Hoevelaken aangegeven interesse te hebben in het andere bedrijfsuitje voor onze gasten. Inmiddels zijn we al tweemaal door de Zonnebloem benaderd voor  zo’n uitje. De eerste keer was een dagje uit naar het Openluchtmuseum, maar die datum zit te dicht op onze eigen activiteiten. De tweede keer is echter raak: de Zonnebloem heeft een aanvraag binnengekregen van Instituut voor Medicijn Gebruik dat graag op 23 juni a.s. met onze Zonnebloemafdeling naar het Dierenpark Amersfoort wil gaan.

Lees gauw verder bij Activiteiten!

Hiltje Kuijt

06-30501518
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken