Sixties Generation in Hoevelaken

Zaterdag 25 augustus tijdens de Dorpsdag en zaterdag 1 september in De Haen - Grand café

Hallo muziekvrienden- en vriendinnen, 

De vakantie zit er voor ons weer op. Er staan een aantal nieuwe en bijzondere optredens aan te komen. Zondag 12 augustus doen we Woerden aan waar Jacques zijn roots heeft liggen. Een oud-bandlid uit zijn jeugdjaren (14 jaar), nu begenadigd Portugees fadozanger, zal een nummer zingen uit het repertoire van SG. Kaarten a € 8,--( aan de zaal wat duurder) zijn telefonisch te reserveren bij de Bistronoom tel. 0348 746 493 zie onze site o.a. de poster met alle gegevens. Dan……

Woensdag 22 augustus staan we geprogrammeerd op het Forever young Festival in Almere, tussen een indrukwekkend aantal andere artiesten. De kaarten zijn daar gratis maar wel even bestellen. Het is een hele dag feest en er is veel te beleven volgens de lovende recensies vorig jaar. Ze verwachten 10.000 bezoekers en is bijna uitverkocht/uitbesteld. 

Zaterdag 25 augustus zijn we ’s middags in Hoevelaken tijdens De Dorpsdag ( t/o de Hema).

Zaterdag 1 september weer in Hoevelaken bij : De Haen - Grand café en zalencentrum tijdens een gezellige terrasmiddag van 16.00 tot 18.30.

Kortom een druk programma waar wij je graag zien.

Hiltje Kuijt - Veenstra

06-30501518
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Creatieve workshops
  • Kunst en cultuur