Een smakelijke fruitkoker in de zomer

01jpg

Van onze Zonnebloem-afdeling Hoogland en Nieuwland zijn de circa 90 gasten door hun vrijwilliger verrast op 21, 22 of 23 juli met een moderne fruitschaal: zomers fruit in een fruitkoker.

Omdat Van Noordenburg Fruit enzo een mooie aanbieding heeft gedaan en door de inzet van eigen vrijwilligers viel de kostprijs lager uit.

Met 5 vrijwilligers is op dinsdagmorgen 21 juli het inpakwerk gedaan met inachtneming van de bekende voorzorgsmaatregelen.

Elke koker werd voorzien van een versiering, een (blanco) Zonnebloemkaartje en de naam van de gast.

Gezien de vlotte samenwerking waren de tasjes met fruitkokers veel eerder klaar en naar de schuur op het adres van Hanita gebracht.   

Om 11.30 uur konden wij de vrijwilligers een app-berichtje sturen met de mededeling dat de fruitkokers al konden worden opgehaald (i.p.v. 15.00 uur).

Het ophalen verliep ook vlot en om 15.00 uur was alles opgehaald.

Het bestuur dankt allen voor het vlotte handelen, want dit kwetsbare fruit vergde aflevering op zeer korte termijn, want we hadden die dagen zomerse temperaturen van rond de 25*C!

Wij hebben vele dankbare reacties van onze gasten gekregen over het lekkere fruit dat zo verrassend in de doorzichtige koker verpakt was.

Vrijwilligers: Marion, Wil, Corrie, Ria vdK. en Hanita

Verslag: Hanita

 
 

Corien Hilhorst

033-4802265
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken