Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Stamppotten buffet en pub quiz

stamppotjpeg

Op vrijdag 31 januari j.l. Heeft de Zonnebloem in Hooglanderveen een stamppotten buffet in combinatie met een pub quiz georganiseerd.

30 deelnemers van de Zonnebloem hebben deze middag genoten van koffie /thee met lekkers erbij , alvorens de pub-quiz werd opgestart.  de gasten waren in groepjes verdeeld en aan iedere tafel zat een vrijwilliger om de antwoorden op het antwoordformulier te schrijven.

De winnaars van de pub quiz mochten als eerste naar het stamppotten buffet.

De organisatie in Dorpshuis de Dissel heeft een prachtig buffet neergezet.

Boerenkool, Zuurkool en Hutspot vormden de hoofdmoot, begeleid door Rookworst, Gehaktballen en Speklappen. Daarnaast uitgebakken spekjes, augurken en zilveruitjes!

Ook de ouderwetse piccalilly ontbrak deze middag niet.

Als toetje werd er nog ijs in diverse smaken met slagroom uitgedeeld.

De gasten van de Zonnebloem kijken terug op een geweldige middag en lieten weten dat de Pub Quiz voor hen in de toekomst nog wel eens herhaald mag worden.

Ada Kok

06-10504983
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken