Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Ervaringen

30 september 2020

Op woensdagmiddag 30 september hebben we nog net een middag kunnen houden in restaurant ’t Houteveen met inachtneming van de 1.5 meter .

31 januari 2020

Op vrijdag 31 januari j.l. Heeft de Zonnebloem in Hooglanderveen een stamppotten buffet in combinatie met een pub quiz georganiseerd.

15 januari 2020

Henk Ruitenbeek is fotograaf en gids in de wildernis van Afrika. Hij heeft ontelbare schitterende foto’s geschoten en prachtige verhalen beleefd.

16 december 2019

Een gezellige middag mini kerstboompjes optuigen.

8 december 2019

Op zondag 8 december was het kerstconcert “Feest van het Licht” in de Sint Josephkerk met medewerking van Dickensorkest Animato, Stichting Veenpower, Parochie OLVA St. Joseph en de Zonnebloem.

29 oktober 2019

Deze middag waren we met 43 deelnemers en vrijwilligers te gast bij restaurant Houtrust in Hooglanderveen. 

8 juli 2019

De afdelingen van de Zonnebloem Hooglanderveen en Amersfoort Vathorst i.s.m. het Nationaal Ouderenfonds een dagje naar Scheveningen geweest om eens lekker naar het strand te gaan.

29 juni 2019

Op zaterdag 29 juni 2019 organiseerde Stichting Dorpsdag Hooglanderveen een geweldige dag voor iedereen op het Disselplein.

5 juni 2019

Pannenkoeken, die lust bijna iedereen wel. Op 5 juni was het zo ver. Er hadden bijna 20 deelnemers zich aangemeld om te gaan wandelen en 4 personen gingen rechtstreeks naar De Dissel.

5 mei 2019

Op zondag 5 mei presenteerde Muziekvereniging Animato in samenwerking met Oranjevereniging Hooglanderveen hun Bevrijdingsconcert.

5 april 2019

Wij hebben genoten van een zeer geslaagde High tea in de parochiezaal St. Joseph

13 maart 2019

Met een gezelschap van 21 gasten en 9 vrijwilligers gingen wij even terug in de tijd.

22 februari 2019

Op vrijdagmiddag 22 februari is er door 15 deelnemers van de Zonnebloem geschilderd in de parochiezaal in Hooglanderveen onder de bezielende leiding van de broers Jan en Piet van de Hoef.

13 januari 2019

In januari j.l. zijn we met 40 personen naar het concert geweest van Andre Rieu!

14 december 2018

Deze 14e december was het een middag voor de gasten en de vrijwilligers. De gedachte van de Zonnebloem “Er kan zoveel meer dan je denkt” is zeker uitgekomen!

9 december 2018

Op zondag 9 december was een kerstconcert “Feest van het Licht” in de Sint Josephkerk met medewerking van Stichting Veenpower, Dickensorkest Animato, Parochie OLVA St. Joseph, Stichting All en de Zonn

22 november 2018

Een middag bij ’t Huis Theater " Op pad met Annie M.G. Schmidt "

3 oktober 2018

Op woensdag 3 oktober organiseerde de bioscoopketen Kinepolis samen met de Zonnebloem Breda een bioscoopmiddag met de film “Bankier van het Verzet”.

1 oktober 2018

Op maandag 1 oktober organiseerde de Seniorenvereniging Ons Genoegen en de Zonnebloem Hooglanderveen samen de Dag van de Ouderen

22 augustus 2018

Op woensdag 22 augustus 2018 organiseerde de Zonnebloem afdeling Hooglanderveen samen met afdeling Vathorst een gezellig stranduitje in Kijkduin.

22 juni 2018

Op vrijdag 22 juni 2018 ging de Zonnebloem Hooglanderveen wandelen door Hooglanderveen

24 april 2018

Op dinsdag 24 april zijn we met 15 deelnemers en 7 vrijwilligers naar het dierenpark Amersfoort geweest.

16 april 2018

Tupperware Party

15 april 2018

Georganiseerd door de Lions Club Amersfoort

3 oktober 2017

Op dinsdag 3 oktober organiseerde de Seniorenvereniging Ons Genoegen en de Zonnebloem Hooglanderveen samen de Dag van de Ouderen.

15 september 2017

Op 15 september hadden we met ongeveer 17 gasten een wandelpuzzeltocht door het mooie Hooglanderveen.

30 juni 2017

Met een overvolle bus gingen we op 30 juni via een mooie route op weg.

16 januari 2017

Prachtig optreden van het koor Prove It.

10 december 2016

Op zaterdag 10 december gingen wij met een groep mensen naar de kerstuitvoering van Animato.

28 november 2016

Op maandag 28 november vertrokken wij zoals altijd met een groep kooplustige mensen naar de jaarlijkse kerstmarkt.

28 september 2016

Ook in Hooglanderveen wordt elk jaar de Dag der Ouderen gevierd. Dit jaar dankzij de samenwerking tussen de Seniorensoos, de Zonnebloem en het dorpshuis een mooi feest voor ruim 140 senioren.

31 augustus 2016

Een heerlijke dag naar de Theetuin en het Vuursche Bos.

24 juni 2016

Met 32 gasten en 16 vrijwilligers gingen wij voor een wandeling en aansluitend een picknick bij het Overbos.

30 mei 2016

Met 11 gasten gingen wij met de Zonnebloemboot Jan Plezier richting Elburg.

18 mei 2016

Op woensdag 18 mei j.l. hebben we met 48 gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem Hooglanderveen een dagtocht gemaakt naar het Overijssels Vechtdal. Met 18 graden was het zeer aangenaam.

3 april 2016

Met het toneelstuk ‘Lang leve de koning’ van Carl Slotboom maakte Eldorado er weer een heerlijke voorstelling van.

17 februari 2016

Met 25 gasten en 14 begeleiders gingen wij op een zonnige woensdagochtend naar het Rijksmuseum in Amsterdam

19 november 2015

Het was een geweldig Sinterklaasfeest. Een volle zaal met mensen en leuke artiesten.

9 november 2015

Op 25 september zijn wij met onze gasten en vrijwilligers een dagje naar de dierentuin geweest.

9 november 2015

Op 12 juni gingen wij met onze gasten wandelen door Hooglanderveen en Vathorst. Bij dimS eindigden wij met een gezellige borrel en bitterballen. Gesponsord door het goede doelen water van dimS.

9 november 2015

Op donderdag 22 oktober gingen 29 gasten naar de theatermiddag in Houtrust, aangeboden door Regio Eemland.

9 november 2015

Op zaterdag 11 april 2015 is weer de prachtige Regio-dagboottocht over De Eem geweest

Ada Kok

06-10504983
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken