De Zonnebloem maakt het zonnig

img-20210809-wa0002jpg

Op vrijdag 30 juli heeft de Zonnebloem afdeling Hooglanderveen een eerste grote meeting kunnen houden met inachtneming van de huidige corona regels.

Alle deelnemers en vrijwilligers kregen een uitnodiging om deze dag bij te wonen. Men kon inschrijven voor de ochtend of voor de middag. Op die manier konden we iedereen welkom heten bij t Houteveen.
Op beide dagdelen was hetzelfde programma: eerst koffie of thee met gebak en daarna een drankje en een hapje. De opkomst was geweldig zowel in de ochtend als ook in de middag.
De deelnemers en vrijwilligers konden elkaar op deze manier weer eens leuk ontmoeten en vooral eens even bijpraten, om dat velen elkaar al lang niet meer gesproken hadden.
De dag was een groot succes.Tamara en Syl van 't Houteveen ontvingen namens de afdeling een schild met daarop de tekst: Deze locatie is vriend van De Zonnebloem Hooglanderveen.

Ada Kok

06-10504983
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken