Dag van de Ouderen

20211005103657jpg

Op vrijdag 1 oktober jl. hadden de Soos Ons Genoegen en de Zonnebloem Hooglanderveen de handen in één geslagen om weer als vanouds de Dag van de Ouderen te organiseren.

Een hele leuke middag met ruim 110 gasten in de Dissel die ontzettend hebben genoten van de mooie muziek van Marjolein Meijers met haar vaste begeleiders Onno en Walter Kuipers. Opvallend was dat zij diverse instrumenten bespeelden. 

Bij binnenkomst werden de deelnemers welkom geheten met koffie en een gebakje. Tussen de optredens door werden er drankjes en gevulde eitjes geserveerd, waarbij ook de advocaatjes met slagroom niet ontbraken.
Voordat een ieder weer naar huis ging werden er nog broodjes kroket uitgedeeld.

Deze middag is mede mogelijk gemaakt door Celine van Weel. Zij mocht namens de Dynamo Retail Group 1.000 euro besteden aan een goed doel. Ook bedankt de organisatie De Dissel, Belangenvereniging, Vrienden van Hooglanderveen en het Buurtbudget voor hun financiële bedrage.
Daardoor konden de genodigden deze middag gratis bijwonen.
Ook hartelijk dank Astrid, Paul en Marianne van De Dissel en dank aan onze vele vrijwilligers.

Ada Kok

06-10504983
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken