Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Regionale onspanningsmiddag Almen

hde105-0209ljpg

Optreden Neighboursisters weer geweldig; meer dan 230 gasten hebben genoten!

De zaal was goed gevuld met gasten en vrijwilligers. Vanwege de grote belangstelling was een extra geluidsinstallatie ingezet. Hierdoor kon iedereen, zelfs achter in de zaal, alle liedjes en verhalen volgen.

Bij ontvangst kreeg iedereen een kop koffie of thee met een flink stuk koek. In de pauze een drankje en wat hapjes, waarbij veel gasten (en zelfs enkele vrijwilligers) liever een advocaatje met slagroom lepelden.

Na de voorstelling werden alle aanwezige vrijwilligers naar het podium geroepen en op polonaise gestuurd. De middag werd afgesloten door Henk Wanders, die de Neighbour Sisters bedankte en ook de mensen van de Nieuwe Aanleg niet vergat.

Gedurende het laatste deel van de middag heeft Henk Derksen enkele foto's gemaakt. Deze foto's kunt u hier bekijken: foto's

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Henk Wanders

0575463274
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken