Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Ervaringen

16 november 2019

Optreden Neighboursisters weer geweldig; meer dan 230 gasten hebben genoten!

9 september 2019

Van 9 t/m 13 september zijn 14 deelnemers en 8 vrijwilligers een midweek naar 't Keampke in De Lutte geweest voor een prachtige vakantie georganiseerd door Regio IJsselstreek/Afdeling Warnsveld.

24 juni 2019

Van 24 tot en met 28 juni hadden we onze regio Zonnebloem vakantie bij Buitengoed Fredeshiem in De Bult bij Steenwijk. Met 14 vakantiedeelnemers en 8 vrijwilligers hebben we geweldig genoten.

25 mei 2019

Dag 3: Feest in Steenderen bij Jos en Dycke

24 mei 2019

Dag 2: Zonnig Zutphen met 't Spult

23 mei 2019

Dag 1: Dag van Velswijk en de ezelstal

7 mei 2019

2 prachtige boottochten op 6 en 7 mei via de sluis in Eefde over de IJssel met in totaal 240 deelnemers en 25 vrijwilligers

15 december 2018

Op zaterdag 15 december hadden we ons jaarlijkse Kerstconcert met een aantal prima zangkoren, piano- en orgelspel. Circa 300 gasten en vrijwilligers uit de Regio IJsselstreek waren aanwezig.

10 november 2018

Ruim 150 gasten en 30 vrijwilligers hebben op zaterdag 10 november het optreden van ’t HuisTheater bij de Nieuwe Aanleg in Almen bijgewoond.

24 september 2018

Van 24 t/m 28 september zijn we met een groep van 14 deelnemers en 9 vrijwilligers op een mooie vakantie geweest bij de Vrije Vogel te Elsloo.

2 juni 2018

Op deze mooie 3e wandeldag gingen ruim 120 rolstoelers de weg op. Daarnaast een aantal scootmobielers en zelfs een van de deelnemer met de Zonnebloem duo-fiets.

1 juni 2018

Ondanks het regenachtige weer gingen ruim 60 rolstoelers en 85 duwers en/of familieleden op pad. Een wandeltocht langs de IJssel blijft bijzonder!

31 mei 2018

Wat was het toch weer geweldig! 70 deelnemers en nog meer duwers hebben gisteren (donderdag) genoten van de 6 km lange wandeltocht in Toldijk.

14 mei 2018

Prachtige boottocht: Op 14 en 15 mei zijn we er op uit getrokken met 110 respectievelijk 120 deelnemers en hebben een boottocht gemaakt over de IJssel en Oude IJssel vanuit Eefde

1 mei 2018

Met 40 vrijwilligers uit de Achterhoek naar Breda

7 april 2018

Zaterdag 7 april hadden we onze gezellige ontspanningsmiddag in Vorden met een optreden van Gery Groot Zwaaftink en Rien Wulfraat.

28 oktober 2017

Prachtig optreden van de "Iseldonkse muzikanten" met de nodige blaas instrumenten en zang.

20 mei 2017

De Roll-Over Bronckhorst had in 2017 haar 13e editie. Mede vanwege het mooie weer waren het zeer geslaagde wandeltochten.

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken