Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vakantie 't Keampke in De Lutte

img2976jpg

Van 9 t/m 13 september zijn 14 deelnemers en 8 vrijwilligers een midweek naar 't Keampke in De Lutte geweest voor een prachtige vakantie georganiseerd door Regio IJsselstreek/Afdeling Warnsveld.

Op maandag 9 september togen 14 gasten en 8 vrijwilligers met 2 9-persoonsbusjes (waarvan 1 rolstoelbus) en 2 auto's naar De Lutte. We verbleven in de groepsaccommodatie van 't Keampke. Tijdens deze vakantie midweek hebben we diverse activiteiten ondernomen. Overdag o.a. dierenpark Nordhorn, Emsflower en De Lutte met een huifkar. En 's avonds o.a. spelletjes, bingo, rummikub, foto's bekijken en een beauty-avond. Ook natuurlijk vaak genieten van het lekkere eten, een terrasje met drankjes (en sorbet of gebak). De gehele vakantie was all-inclusive georganiseerd. 's Avonds kon de advocaat met boerenjongens en slagroom natuurlijk ook niet ontbreken. Op de terugreis hebben we een omweg gemaakt over de Holterberg met mooie bloeiende heide.

Al met al waren de vakantiedeelnemers en vrijwilligers super tevreden met deze vakantie. De meesten gaven aan om de volgende keer weer mee te willen gaan.

Voor een compleet verslag van deze vakantie kun je naar documenten "vakantie 't Keampke" op deze website gaan.

Voor alle foto's van deze vakantie kun je de volgende link gebruiken: Klik hier

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Henk Wanders

0575463274
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken