Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstconcert 2022

hde-2022-2-2867jpg

Jaarlijks wordt er door de Zutphense en Gorsselse afdelingen een Kerstconcert georganiseerd in het Lichtpunt te Zutphen. Dit jaar kon het concert gelukkig weer doorgaan

De afgelopen jaren kon het Kerstconcert vanwege corona niet doorgaan. Dit jaar gelukkig wel.

Daarom hadden we dit jaar een zeer goede opkomst met ca. 400 gasten, vrijwilligers en andere belangstellenden om van dit Kerstconcert te genieten.

De gasten werden ontvangen met een kopje koffie/thee met een kerstkrans. In de pauze nog een drankje en hapje.

Het Zutphens mannenkoor (koninklijk) en Swingfun brachtern hun mooiste liederen ten gehoor. Zowel afzonderlijk als gezamenlijk onder begeleiding van organiste Wietske Drayer.

Alle mensen hebben genoten van deze muzikale uitvoering en konden met volle borst meezingen. Hierbij ontstond al vroeg het echte kerstgevoel.

Onderstaand een aantal door Henk Derksen gemaakte foto's.

 

Ben van Raaij

06-22907066
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken