Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Roll-over Bronckhorst 2023

hde-2023-1-4487jpg

Zaterdag 13 mei een prachtige wandeling door de natuur in de omgeving van Hengelo met 135 rolstoelgasten bij prachtig weer. Dat was voor iedereen genieten!

Om 11.00 waren er al 120 rolstoelgasten bij het gemeentehuis van de gemeente Bronckhorst in Hengelo. Lekker in de zon genieten totdat we met zijn allen vertrokken. Intussen waren een 15-tal vrijwilligers al bezig om de broodjes te smeren voor de lunch.

Om 11.30 uur vertrokken er 135 rolstoelgasten met ruim 200 duwers, begeleiders en belangstellenden. Een mooie route door de Achterhoekse natuur, langs boerderijen en weilanden met alpaca's, melkkoeien, schapen en meer ander vee.

Bij de pauzeplek werden de gasten ontvangen met muziek door de Trekkebuuls. In de loods van aardappelbedrijf Wullink kreeg iedereen een lekkere broodjeslunch geserveerd. De pauze werd afgesloten met een heuse polonaise.

Na de lunch ging de wandeltocht weer voortvarend verder via een mooie route deels door het dorp. Ongeveer 500 meter voor de finish werden de gasten ingehaald door een dweilorkest "Niet zoegen moar bloazen".

Bij de finish werden de de rolstoelers onthaald door de dames uit "Wassenaar" en ontvingen ze een roll-over medaille en natuurlijk een zonnebloem. Bij het gemeentehuis nog even nagenieten in de zon, wat slotwoorden en de mogelijkheid om te genieten van een lekker boerenijsje.

Geen van de rolstoelers had blaren; alleen een aantal duwers moesten even bijkomen. Rond 15.30 uur ging iedereen voldaan en blij huiswaarst en konden terugkijken op een gezellige en zonnige ochtend/middag.

Alle vrijwilligers, duwers, sponsoren en gasten bedankt voor jullie deelname. Op naar volgend jaar op zaterdag 1 juni!

Op Achterhoekfoto zijn meerdere foto's te zien: Link

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Ben van Raaij

06-22907066
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken