Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

2022: Kerstconcert zaterdag 17 december

We gaan ervoor om dit jaar weer een kerstconcert te organiseren. De commissie zet zich in om op zaterdag 17 december weer een geweldig Kerstconcert te organiseren in de kerk Het Lichtpunt te Zutphen.

Zoals het er nu uit ziet kunnen we dit jaar (2022) weer genieten van een heus Kerstconcert. Vanwege corona moesten we in 2020 en 2021 het Kerstconcert cancelen. De werkgroep heeft voor dit jaar weer een mooi programma met diverse koren weten te organiseren.

KERSTCONCERT

De afdelingen Zutphen Noord, Zutphen Zuid, de Hoven,

Warnsveld en Gorssel presenteren het Kerstconcert:

 Zaterdag 17 december van 14.00 – 17.00 uur

 In de kerk “Het Lichtpunt”, Willem Dreesstraat 4, Zutphen

Voor u treden op:   

  • KONINKLIJK ZUTPHENSMANNENKOOR
  • KOOR SWINGFUN
  • ORGANISTE WIETSKE DRAIJER

De prijs voor dit kerstconcert (inclusief koffie met kerstkrans en een drankje in de pauze) bedraagt € 6 en eventueel vervoerskosten

De kerk is open vanaf 13.15 uur, verzoek om niet eerder te komen.

Het concert begint exact om 14.00 uur.

Ben van Raaij

06-22907066
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken