Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

2022-Regionale ontspanningsmiddag te Almen op zaterdag 5 november.

Zaterdag 5 november staat onze regionale ontspanningsmiddag gepland te Almen. Dit jaar treden de Grolse Hofzangers voor ons op. Zij hebben afgelopen jaar hun 60-jarig jubileum gevierd.

 

 

Op zaterdag 5 november a.s. hebben we onze regionale ontspanningsmiddag voor gasten van de Zonnebloem uit de Regio IJsselstreek. Alle Zonnebloem gasten zijn welkom. Deze middag zal plaatsvinden bij De Aanleg in Almen. We zullen daar van een gezellige muzikale middag genieten met medewerking van de Grolse Hofzangers. De Grolse Hofzangers hebben vorig jaar nog hun 40-jarig jubileum gevierd.

Onze gasten worden ontvangen met koffie/thee en een plak cake/koek. 

Zaal open/ontvangst met koffie/thee:          13.15 uur

Aanvang voorstelling:                                 14.00 uur

Tussendoor 2 pauzes met drankje/hapjes

Eindtijd plm.                                             16.45 uur

 

De kosten bedragen € 10 + eventueel kosten vervoer

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Ben van Raaij

06-22907066
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken