Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

2023: Regio vakantie naar Landgoed Biestheuvel te Hoogeloon

De vakantie voor 2023 hebben alweer gereserveerd en wel van 18 t/m 22 september. De vakantie gaat naar Landgoed Biestheuvel in Hoogeloon (Noord-Brabant).

De Regio IJsselstreek organiseert namens haar afdelingen vakanties. De afdelingen in onze regio kunnen gasten opgeven die aan deze vakanties deel willen nemen. De eerst volgende vakantie die gepland is gaat naar Landgoed Biestheuvel te Hoogeloon.

  • 18 t/m 22 september 2023

Er hebben zich voor die periode voldoende vrijwilligers voor deze vakantie aangemeld om te helpen.

De vakantiewerkgroep start begin 2023 met de verdere organisatie van deze vakantiemidweek en dan volgt natuurlijk ook meer informatie en krijgen de afdelingen een uitnodiging en intakeformulier om gasten op te kunnen geven.

Aantal deelnemers: 12 (max. 2 deelnemers per afdeling; meer opgeven graag, maar komen dan waarschijnlijk op de reservelijst). Ook echtparen kunnen mee.

Vervoer: Rolstoelbus voor 9 personen; extra busje voor 9 personen en aangevuld met eigen auto’s door vakantievrijwilligers.

Verzorging: vol pension; aantal uitjes, toegangsprijzen en entertainment zijn inbegrepen; drankjes en gebruik onderweg zijn voor eigen rekening.

Prijs: € 575 per deelnemer; eventueel annuleringsverzekering zelf af te sluiten.

Namens de werkgroep vakanties Regio IJsselstreek,

Ben van Raaij

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Ben van Raaij

06-22907066
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken