2023: Regio vakantie naar Landgoed Biestheuvel te Hoogeloon

De vakantie voor 2023 hebben alweer gereserveerd en wel van 18 t/m 22 september. De vakantie gaat naar Landgoed Biestheuvel in Hoogeloon (Noord-Brabant).

De Regio IJsselstreek organiseert namens haar afdelingen vakanties. De afdelingen in onze regio kunnen gasten opgeven die aan deze vakanties deel willen nemen. De eerst volgende vakantie die gepland is gaat naar Landgoed Biestheuvel te Hoogeloon.

  • 18 t/m 22 september 2023

Er hebben zich voor die periode voldoende vrijwilligers voor deze vakantie aangemeld om te helpen.

De vakantiewerkgroep start begin 2023 met de verdere organisatie van deze vakantiemidweek en dan volgt natuurlijk ook meer informatie en krijgen de afdelingen een uitnodiging en intakeformulier om gasten op te kunnen geven.

Aantal deelnemers: 12 (max. 2 deelnemers per afdeling; meer opgeven graag, maar komen dan waarschijnlijk op de reservelijst). Ook echtparen kunnen mee.

Vervoer: Rolstoelbus voor 9 personen; extra busje voor 9 personen en aangevuld met eigen auto’s door vakantievrijwilligers.

Verzorging: vol pension; aantal uitjes, toegangsprijzen en entertainment zijn inbegrepen; drankjes en gebruik onderweg zijn voor eigen rekening.

Prijs: € 575 per deelnemer; eventueel annuleringsverzekering zelf af te sluiten.

Namens de werkgroep vakanties Regio IJsselstreek,

Ben van Raaij

Ben van Raaij

06-22907066
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken