Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

2023-Roll-over Bronckhorst zaterdag 13 mei

In 2023 gaan we weer een Roll-over Bronckhorst organiseren. Dit gaan we op een vernieuwde wijze uitvoeren. Namelijk één dag, maar dan meer aangekleed o.a. met een lunch.

Voor 2023, onze 17e editie, heeft de werkgroep van de Roll-over Bronckhorst besloten om weer voor 1 dag te gaan en wel op zaterdag 13 mei vanuit Hengelo.

Onze jarenlange ervaring is dat we op de zaterdag verreweg de meeste deelnemers hebben, namelijk 120 tot 150 gasten in een rolstoel. De vrijdag en donderdag vaak een beperkte opgave van pakweg 60. Daarom gaan we vernieuwen en kiezen voor 1 dag Roll-over Bronckhorst. Wel hebben we al besloten dat we die ene dag wat grootser aanpakken en het startmoment verleggen naar de ochtend/voormiddag. Dat betekent dat we tijdens de pauze tussen 12.30 en 14.00 uur een lunch aanbieden voor gasten en duwers met daarnaast een muzikaal optreden. 

De kosten voor deze mooie wandeling komen op een bedrag van € 15 per deelnemer incl. lunch voor gast en duwer. Ook gasten met een scootmobiel zijn welkom.

Zaterdag 13 mei, ontvangst vanaf 11.00 uur

Startlocatie Gemeentehuis Bronckhorst, Eldrinkweg 2 in Hengelo

Start wandeling 11.30 uur en finish rond 15.00 uur

Pauze met muzikale omlijsting en lekkere lunch tussen 12.30 uur en 14.00 uur.

Zoals de meeste mensen in Zutphen, Bronckhorst, Lochem en omgeving wel weten is de Roll-over Bronckhorst een wandelfestijn voor mensen met een lichamelijke beperking die voor grotere wandelafstanden (6 km) in een rolstoel zitten. Op de zaterdag is de deelname vaak meer dan 120 rolstoeldeelnemers met nog meer duwers en begeleiders uit de hele Achterhoek en zelfs uit de omgeving van Apeldoorn.
 
Lees meer over de "Roll-over Bronckhorst" op de pagina ervaringen op deze website.
Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Ben van Raaij

06-22907066
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken