Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Aanmelden Roll-over Bronckhorst zaterdag 13 mei 2023

Deelnemers en duwers kunnen zich per mail aanmelden voor de Roll-over Bronckhorst 2023 tot vrijdag 5 mei!

Aanmelding deelnemers en duwers Roll-over: GRAAG VOOR VRIJDAG 5 MEI!

Meedoen met de Roll-over Bronckhorst 2023? 

Mail naar: rollover.bronckhorst2005@gmail.com

Ook kunt u vanaf 3 april bellen voor meer informatie op werkdagen tussen 18.30 en 20.30 uur op mobielnummer 06-22157273.

De Roll-over is vernieuwd. We starten op zaterdag 13 mei om 11.30 uur en bieden alle deelnemers met hun duwers tijdens de pauze een lunch aan.

Aanmelden kan als individuele deelnemer, als groep en/of als duwer. Ook gasten met een scootmobiel zijn welkom.

DUWERS

Daar zijn we heel blij mee! U kunt een mail sturen met vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer. Alvast hartelijk dank voor uw aanmelding! Tijdens deze dag krijgt u ook een lunch aangeboden.

DEELNEMERS

Als deelnemer of als groep deelnemers geeft u zich op per mail.

Individuele deelnemers: Wilt u bij aanmelding per mail a.u.b. duidelijk aangeven uw naam, telefoonnummer, adres, of u een duwer nodig hebt of dat u een rolstoel wilt lenen? Als u dit niet aangeeft gaan we ervan uit dat u een eigen duwer en rolstoel hebt. Ook kunt u andere bijzonderheden vermelden of eventueel vragen stellen. Betalen voor deelname kunt u op de dag zelf. De kosten voor de deelnemers bedragen voor deze dag € 15. Dit bedrag is inclusief een lunch voor u en uw duwer. Na betaling krijgt u een stempelkaart die u zichtbaar dient te dragen.

Groepen deelnemers: Bij aanmelding per mail graag de volgende gegevens vermelden: uw naam (contactpersoon), telefoonnummer (voorkeur mobiel), naam groep (Zonnebloem afdeling of zorginstelling), het aantal deelnemers, aantal benodigde duwers, aantal benodigde rolstoelen. Ook graag alle namen van de deelnemers benoemen; dan maken wij vooraf de startkaarten klaar. We gaan ervan uit dat u als groep betaalt. Geef in de mail aan of u op de dag van deelname betaalt of vooraf op het rekeningnummer van de Roll-over Bronckhorst t.n.v. Zonnebloem Regio IJsselstreek NL 13 RBRB 0698219767.

Graag aanmelding voor vrijdag 5 mei. In dat geval kunnen we rekening houden met voldoende extra rolstoelen, eventueel extra duwers en natuurlijk de lunches en versnaperingen.

Na het verzenden van uw aanmelding per mail krijgt u binnen 3 dagen een bevestiging in uw mailbox. 

Ook extra duwers, begeleiders en belangstellende meelopers krijgen een lunch aangeboden. Een bijdrage hiervoor in onze donatieton tijdens de pauze wordt zeer op prijs gesteld.

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Mailadres: rollover.bronckhorst2005@gmail.com  

Tijdens deze 1-daagse Roll-Over Bronckhorst worden foto's en video's gemaakt. Deze worden op onze websites geplaatst. Wilt u dit liever niet? Geef dit dan vooraf aan ons door.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Ben van Raaij

06-22907066
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken