Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vakantievrijwilligers

De Regio IJsselstreek organiseert vakanties voor de gasten van de afdelingen. Ook ondersteunen wij de plaatselijke afdelingen. Geïnteresseerd? Bel met 0622907066.

We komen graag in contact met vrijwilligers die mee willen werken aan het organiseren van vakanties. Vakanties die wij als Regio IJsselstreek organiseren zijn bedoeld voor deelnemers met een lichamelijke beperking. De vakanties die we organiseren duren maximaal een week en zijn meestal in Nederland of kort over de grens. Het aantal deelnemers aan een vakantie kan varieren van 1 tot maximaal 20. De Regio organiseert zelf vakanties; ook afdelingen binnen de regio worden gestimuleerd vakanties te organiseren. Als vakantievrijwilliger kun je op diverse onderdelen helpen. Als vakantievrijwilliger werk je samen in een team van vrijwilligers. De vakanties die we organiseren zijn nagenoeg "all inclusive" met de nodige uitstapjes, terrasjes, etentjes en spelletjes. Vaak ook omlijst met muziek. Basis is om het samen met de gasten gezellig en leuk te maken.

Heb je organisatietalent, dan kun je opgenomen worden in de vakantiestaf. Natuurlijk willen we ook graag meerdere verpleegkundigen (BIG-registratie 3, 4 of 5 en bekwaam) als vakantievrijwilliger. We hebben uiteindelijk te maken met mensen met een handicap.

Interesse? Neem dan contact op met Ben van Raaij mobielnummer 0622907066.

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken