396a3804jpg

Tijdens ons 45 jarig jubileum toonden onze vrijwillig(st)ers hun nieuwe polo's die wij ontvingen van onze sponsor.

Bij De Zonnebloem draait het om mensen, al 75 jaar. Wij denken in oplossingen. Zodat ook mensen met een lichamelijke beperking volop van het leven kunnen genieten.

Dat geldt ook voor onze afdeling. De Plaatselijke Afdeling Leersum bestaat uit een enthousiaste groep Vrijwilligers (Bestuur en Medewerkers) die gezelligheid hoog in hun vaandel hebben staan.
Door huisbezoek (bij Gasten/Deelnemers die hebben aangegeven dat op prijs te stellen) en maandelijkse activiteiten zorgen zij er voor dat mensen met een lichamelijke beperking door langdurige ziekte, handicap of ouderdom zorgeloos en vanzelfsprekend deel kunnen nemen aan de samenleving.

Er kan zoveel meer dan je denkt.

Bij Activiteiten vindt u de komende activiteiten die door onze Commissie Activiteiten worden voorbereid en uitgevoerd.

Bij Ervaringen vindt u de verslagen van onze activiteiten voorzien van een paar sfeer foto's. Alle foto's die die dag gemaakt zijn vindt u, door te klikken op de daarbij vermelde link, in ons online fotoalbum.

Bij Nieuws worden de belangrijkste wetenswaardigheden vermeld.

PS: Onze Activiteiten zijn in principe bedoeld voor onze fysiek beperkte Leersumse Gasten/Deelnemers (en ondersteund door onze Vrijwilligers). Mocht u toch deel willen nemen aan één van onze activiteiten, neem dan, om teleurstellingen te voorkomen, eerst even contact via het contactformulier. Uw verzoek zal dan zo snel mogelijk in behandeling worden genomen.

 

Wnd.Secretaris: Frans Groot

06-53129218
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken