Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Bezoek aan het Van Goghmuseum op 10 februari 2014

Zonnebloem afdeling

Op maandag 10 februari hebben we een bezoek gebracht aan het Van Gogh Museum in Amsterdam.

Het bezoek aan dit prachtige museum werd mogelijk gemaakt door de financiële ondersteuning van de BankGiro Loterij die, door inzet van de MuseumPlusBus (met een extra gastheer/begeleider), het vervoer, de entree en een rondleiding in het Museum voor haar rekening heeft genomen.
Met in totaal 45 Gasten en Vrijwilligers zijn we rond 09.30 uur bij WZC De Schermerij in de bus gestapt en na een file vrije rit kwamen we tegen 10.45 uur aan bij het museum. Bij de ingang werden we al opgewacht door gidsen van het museum die ook hielpen om de rolstoellift te bedienen zodat iedereen binnen 10 minuten in het museum was.
Na het inleveren van onze jassen en tassen werden we in drie groepjes meegenomen voor een rondleiding van ongeveer een uur. Om 12.15 uur stond er voor ons een lunch klaar in het restaurant (soep, broodjes (kaas/ham), een warm saucijzenbroodje en een drankje (koffie/ thee/melk/jus d’ orange)).
Na de lunch kon iedereen nog op eigen gelegenheid het museum bekijken (de interessante plekjes uit de rondleiding) en/of inkopen doen in de museumwinkel.
Om 14.15 uur was het verzamelen geblazen bij de garderobe waarna we weer naar de bus zijn gegaan. Rond 14.45 uur reden we weg bij het museum en rond 16.00 uur waren we weer terug in Leersum. Gelet op de vele positieve reacties kunnen we weer terugkijken op een geslaagde dag.
Klik hier voor alle foto's die vandaag gemaakt zijn.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken