Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Bezoek aan het Van Goghmuseum op 10 februari 2014

Zonnebloem afdeling

Op maandag 10 februari hebben we een bezoek gebracht aan het Van Gogh Museum in Amsterdam.

Het bezoek aan dit prachtige museum werd mogelijk gemaakt door de financiële ondersteuning van de BankGiro Loterij die, door inzet van de MuseumPlusBus (met een extra gastheer/begeleider), het vervoer, de entree en een rondleiding in het Museum voor haar rekening heeft genomen.
Met in totaal 45 Gasten en Vrijwilligers zijn we rond 09.30 uur bij WZC De Schermerij in de bus gestapt en na een file vrije rit kwamen we tegen 10.45 uur aan bij het museum. Bij de ingang werden we al opgewacht door gidsen van het museum die ook hielpen om de rolstoellift te bedienen zodat iedereen binnen 10 minuten in het museum was.
Na het inleveren van onze jassen en tassen werden we in drie groepjes meegenomen voor een rondleiding van ongeveer een uur. Om 12.15 uur stond er voor ons een lunch klaar in het restaurant (soep, broodjes (kaas/ham), een warm saucijzenbroodje en een drankje (koffie/ thee/melk/jus d’ orange)).
Na de lunch kon iedereen nog op eigen gelegenheid het museum bekijken (de interessante plekjes uit de rondleiding) en/of inkopen doen in de museumwinkel.
Om 14.15 uur was het verzamelen geblazen bij de garderobe waarna we weer naar de bus zijn gegaan. Rond 14.45 uur reden we weg bij het museum en rond 16.00 uur waren we weer terug in Leersum. Gelet op de vele positieve reacties kunnen we weer terugkijken op een geslaagde dag.
Klik hier voor alle foto's die vandaag gemaakt zijn.

Herbert Steeman

06-20524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken