Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Boulevard- en Stranddag in Katwijk aan Zee op 17 juni 2014

Zonnebloem afdeling

Op dinsdag 17 juni zijn we een dagje wezen uitwaaien op de boulevard en het strand van Katwijk aan Zee.

Door de Commissie Activiteiten waren, na een verkenning ter plaatse in april, al plaatsen gereserveerd in het strandpaviljoen “Het Strand” (op ongeveer 100 meter van de vloedlijn).
Vanaf 09.00 uur was het verzamelen en aanmelden in WZC De Schermerij. Hierna kon er ingestapt worden in de bus van Triomftours uit Wijk bij Duurstede. Na een rit van anderhalf uur waren we tegen 11.00 uur in Katwijk aan Zee waar we in strandpaviljoen 'Het Strand' werden ontvangen met koffie en een petitfour.
Hierna was er gelegenheid om op De Boulevard (de winkelstraat) te gaan 'shoppen' of kon men er voor kiezen om gewoon lekker in het strandpaviljoen of op het terras te gaan zitten.
Om 13.00 uur waren we allemaal weer terug in het strandpaviljoen waar we een heerlijke lunch, bestaande uit wit of bruinbrood (reuzendikke plakken) met kroketten of kibbeling en daarbij koffie/thee/melk/karnemelk, kregen geserveerd. 
Was de lucht bij aankomst om 11.00 uur nog bewolkt, om 13.15 uur brak het zonnetje door en kon er, na de lunch, op het terras (uit de wind en in de zon) worden genoten van het heerlijke weer. Uiteraard kon er ook een strandwandeling worden gemaakt. Voor hen die slecht ter been waren en toch wel van een uitdaging hielden waren er 2 strandrolstoelen met grote ballonbanden beschikbaar.
Een aantal deelnemers heeft hier dankbaar gebruik van gemaakt want het was al weer een aantal jaren geleden dat men met de 'voeten' in de zee had gestaan.
Om 15.00 uur werden we op het terras nog weer getrakteerd op een paar drankjes en hapjes en tegen 16.00 uur zijn we weer in de bus gestapt, die door chauffeur Evert tot bijna op het strand was geparkeerd, en terug gereden naar Leersum.
Uit het applaus na het afsluitende praatje in de bus mag afgeleid worden dat iedereen met volle teugen heeft genoten van deze fantastische dag.
Klik hier voor alle foto's die vandaag gemaakt zijn.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken