Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Foto-avond (de foto's van 2013) in WZC De Schermerij op 14 januari 2014

Zonnebloem afdeling

In 2013 hebben we met De Zonnebloem, afdeling Leersum, iedere maand een uitstapje gemaakt of een activiteit georganiseerd.

Tijdens deze gebeurtenissen zijn er door een aantal vrijwilligers foto’s gemaakt.
Deze foto’s zijn op onze website geplaatst, waar men ze kan bewonderen.
Omdat onze Gasten veelal niet de mogelijkheid hebben om ze te bekijken (hebben geen computer), hebben we ze vanavond (op de traditionele fotoavond) laten zien m.b.v. een laptop en een beamer.
Zoals altijd werd het weer een gezellige avond met koffie, cake, een drankje en een hapje. Zo'n 40 Gasten en Vrijwilligers waren hier op af gekomen.
Voor de pauze kwamen de foto's van het afgelopen jaar voorbij. Dit was weer een feest van herkenning.
In de pauze waren er weer de gebruikelijke lekkernijen, zoals advocaat met slagroom maar ook lekkere hapjes van o.a. Hetty Sloots (Vrijwilliger) en slagerij van Dijk.
Na de pauze zijn er nog een aantal PowerPointPresentaties met ondersteunende muziek de revue gepasseerd. Vooral natuur opnames van Leersum: de winter van 2010, Canada en IJsland maar ook de fantastische tekeningen van Rien Poortvliet.
Foto's zijn er deze avond niet gemaakt maar in het fotoalbum staat een samenvatting van de foto's van het afgelopen jaar.
Hieronder komt het programma voor 2014:

Frans Groot

0343-456408
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken