Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstmarkt bij Intratuin in Barneveld op 18 november 2014

Zonnebloem afdeling

Dinsdagmiddag 18 november gingen we om 13.30 uur met 42 gasten en vrijwilligers op pad voor een bezoek aan de Kerstmarkt in de Intratuin in Barneveld.

Het vervoer van de rolstoelen en rollators was deze keer wat gemakkelijker gemaakt omdat Frans bij Autobedrijf Melissen gratis een aanhangwagen had meegekregen. Daar konden alle rolstoelen en rollators in.
Bij aankomst in Barneveld werd door een groot deel van de deelnemers de kortste route naar het restaurant genomen voor de koffie. Die werd door onze vrijwilligers geserveerd gevolgd door een heerlijk stuk apfelstrudel met vanillesaus.
Het liep wel een beetje stroef vanwege gebrek aan serviesgoed maar iedereen genoot er wel zichtbaar van.
Hierna was er ruim gelegenheid om de Kerstmarkt en alle andere ruimten van Intratuin te bezoeken. Er was veel werk van gemaakt met een prachtige Oudhollandse minikermis en huisjes met treintjes etc..
Ook prachtig versierde kerstbomen en wat al niet meer was er te bewonderen. Zowel Deelnemers als Vrijwilligers genoten zichtbaar van al het moois en er werd ook behoorlijk wat ingeslagen van Kerstartikelen en planten.
Om vier uur was het al weer verzamelen bij de uitgang en werd de terugreis aanvaard. We konden met ons allen terug zien op een geslaagde middag.
Klik hier of op onderstaande link voor alle foto's die vandaag gemaakt zijn.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken