Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Optreden van het Jostiband Orkest

Zonnebloem afdeling

Een ervaring die je lang bij blijft.

Vrijdagavond 19 december was onze laatste activiteit van 2014. Met een klein groepje van 10 personen zijn we naar een optreden van het beroemde Jostiband Orkest in sportzaal Hoenderdaal in Driebergen geweest. Samen met de Jostiband traden ook het Kerkkoor Driebergen en de winnares van The Voice of Holland 2012, Iris Kroes, op. Het was een enerverende avond met veel mooie muzikale hoogtepunten zoals Hallelujah van Leonard Cohen, de James Bond medley en Brabant van Guus Meeuwis. Iris zong o.a. Of Roses, Never be with you en Love is Christmas. Samen met het Jostiband Orkest zong ze You raise me up. Door het Jostiband Orkest, Iris en het Kerkkoor werden gezamenlijk ook nog een aantal mooie Kerstliederen ten gehore gebracht. Al met al een avond om niet snel te vergeten.

Klik hier voor een kijkje in het fotoverslag van deze avond.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken