Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Pannenkoeken eten bij de Panorama-hoeve in Bennekom op 16 september 2014

Zonnebloem afdeling

Op dinsdag 16 september zijn we met 40 personen in auto’s van Vrijwilligers en de bus van Lelietours rond 11 uur vertrokken via een toeristische route naar het Pannenkoekenrestaurant de Panoramahoeve

Het was een mooie route en we passeerden ook prachtige landhuizen. Om 12 uur kwamen we op onze eindbestemming aan en stonden er tafels gereserveerd zodat we heerlijk op het terras onder parasols of in de zon allereerst konden genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.
Ondertussen  konden we  uit verschillende soorten pannenkoeken kiezen, hetgeen voor sommigen een moeilijke keuze was omdat ze allen erg lekker leken. Er werd zeer druk gepraat en er was een gezellig geroezemoes op ons deel van het terras. In zeer korte tijd hadden de zeer vriendelijke serveersters iedereen voorzien van de gekozen pannenkoek en een drankje en genoot iedereen van deze lekkernij.
We hebben de kok en het personeel hiervoor een compliment gegeven hetgeen zij zeer op prijs stelden. Na het genot van een heerlijk ijsje met slagroom of kopje koffie werd de thuisreis rond 3 uur aangevangen en zijn we weer toeristisch huiswaarts gegaan. Opnieuw was het een geslaagde dag en ging iedereen weer tevreden huiswaarts.
Klik hier voor alle foto's die vandaag gemaakt zijn.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken