Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Pannenkoeken eten bij de Panorama-hoeve in Bennekom op 16 september 2014

Zonnebloem afdeling

Op dinsdag 16 september zijn we met 40 personen in auto’s van Vrijwilligers en de bus van Lelietours rond 11 uur vertrokken via een toeristische route naar het Pannenkoekenrestaurant de Panoramahoeve

Het was een mooie route en we passeerden ook prachtige landhuizen. Om 12 uur kwamen we op onze eindbestemming aan en stonden er tafels gereserveerd zodat we heerlijk op het terras onder parasols of in de zon allereerst konden genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.
Ondertussen  konden we  uit verschillende soorten pannenkoeken kiezen, hetgeen voor sommigen een moeilijke keuze was omdat ze allen erg lekker leken. Er werd zeer druk gepraat en er was een gezellig geroezemoes op ons deel van het terras. In zeer korte tijd hadden de zeer vriendelijke serveersters iedereen voorzien van de gekozen pannenkoek en een drankje en genoot iedereen van deze lekkernij.
We hebben de kok en het personeel hiervoor een compliment gegeven hetgeen zij zeer op prijs stelden. Na het genot van een heerlijk ijsje met slagroom of kopje koffie werd de thuisreis rond 3 uur aangevangen en zijn we weer toeristisch huiswaarts gegaan. Opnieuw was het een geslaagde dag en ging iedereen weer tevreden huiswaarts.
Klik hier voor alle foto's die vandaag gemaakt zijn.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken