Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Terrasmidag bij Pannekoekhuis De Waterspiegel op het Eiland van Maurik op 12 augustus 2014

Zonnebloem afdeling

Op dinsdagmiddag 12 augustus zijn we met 39 personen in de auto's van Vrijwilligers naar Pannekoekhuis De Waterspiegel op het Eiland van Maurik geweest.

Via het pontje van Amerongen-Eck en Wiel kwamen we daar tegen 14.00 uur aan. Bij binnenkomst was het even de vraag of we op het terras gingen zitten of binnen.
Omdat het door de wind redelijk fris was op het terras kozen de meesten ervoor om binnen te gaan zitten. Nadat iedereen een plekje had gevonden werd er tegelijk koffie/thee/warme chocolade-melk met appelgebak geserveerd.
Aan de tafels werd ondertussen gezellig gekletst een ook op het terras was het ondanks de frisse wind en twee regenbuitjes goed toeven. Rond 15 .15 uur werd er een drankje geserveerd en ook de schaal met kaas/worst kwam een paar keer langs met als afsluiter een schaal met bitterballen.
Tegen 16.00 uur zijn we weer in de auto's gestapt en via hetzelfde pontje weer teruggereden naar Leersum.
Klik hier voor alle foto's die vandaag gemaakt zijn.

Herbert Steeman

06-20524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken