Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Terrasmiddag bij de Theetuin De Winkel in Cothen op 15 juli 2014

Zonnebloem afdeling

Op dinsdagmiddag 15 juli zijn we met een grote groep Deelnemers en Vrijwilligers naar de Theetuin De Winkel in Cothen geweest.

Om 13.15 uur was het verzamelen in WZC De Schermerij. Nadat iedereen aanwezig was en had afgerekend stapten we, voorzien van een route beschrijving, in de auto's van Vrijwilligers om de toeristische tocht naar Cothen te aanvaarden. Of het lag aan de routebeschrijving of aan de chauffeur(s) zullen we maar in het midden laten maar er waren een aantal personen die een kwartiertje later kwamen dan de meesten.
In de keuken werd trouwens al hard gewerkt om de nodige bordjes met lekkers klaar te zetten.
In de serre van de Theetuin werden we verwend met een vers kannetje/kopje koffie of thee met daarbij een bordje met een heleboel lekkers (de High Tea).
Omdat de zon ook nog ging schijnen was het ook heerlijk om in de tuin te gaan zitten of om een wandelingetje te maken langs de diverse fruitbomen en de aanwezige kunststukken.
Om in het zonnetje niet te veel vocht te verliezen werd er ook nog een heerlijk fruitdrankje, Appel-Vlierbes van het bekende merk Schulp,  geserveerd. Tegen 16.00 uur kwam aan alle plezier weer een eind en was het tijd om de terugtocht naar Leersum te aanvaarden.
Al met al een gezellige middag en op 12 augustus doen we het nog een keer dunnetjes over bij Pannekoekhuis De Waterspiegel in Maurik (waar we geen pannenkoeken gaan eten want dat doen we op 16 september in Bennekom).
Klik hier voor alle foto's die vandaag gemaakt zijn.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken