Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Terrasmiddag bij de Theetuin De Winkel in Cothen op 15 juli 2014

Zonnebloem afdeling

Op dinsdagmiddag 15 juli zijn we met een grote groep Deelnemers en Vrijwilligers naar de Theetuin De Winkel in Cothen geweest.

Om 13.15 uur was het verzamelen in WZC De Schermerij. Nadat iedereen aanwezig was en had afgerekend stapten we, voorzien van een route beschrijving, in de auto's van Vrijwilligers om de toeristische tocht naar Cothen te aanvaarden. Of het lag aan de routebeschrijving of aan de chauffeur(s) zullen we maar in het midden laten maar er waren een aantal personen die een kwartiertje later kwamen dan de meesten.
In de keuken werd trouwens al hard gewerkt om de nodige bordjes met lekkers klaar te zetten.
In de serre van de Theetuin werden we verwend met een vers kannetje/kopje koffie of thee met daarbij een bordje met een heleboel lekkers (de High Tea).
Omdat de zon ook nog ging schijnen was het ook heerlijk om in de tuin te gaan zitten of om een wandelingetje te maken langs de diverse fruitbomen en de aanwezige kunststukken.
Om in het zonnetje niet te veel vocht te verliezen werd er ook nog een heerlijk fruitdrankje, Appel-Vlierbes van het bekende merk Schulp,  geserveerd. Tegen 16.00 uur kwam aan alle plezier weer een eind en was het tijd om de terugtocht naar Leersum te aanvaarden.
Al met al een gezellige middag en op 12 augustus doen we het nog een keer dunnetjes over bij Pannekoekhuis De Waterspiegel in Maurik (waar we geen pannenkoeken gaan eten want dat doen we op 16 september in Bennekom).
Klik hier voor alle foto's die vandaag gemaakt zijn.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken