Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Theatervoorstelling 'Diner voor Twee' in SCC De Binder in Leersum op 23 oktober 2014

Zonnebloem afdeling

Op donderdagmiddag 23 oktober heeft de Regionale Afdeling Heuvelrug voor de Plaatselijke Afdelingen Amerongen, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Leersum, Maarn/Maarsbergen, Rhenen/Achterberg/Elst, Veenend

De cast bestond uit: Ron Brandsteder, Joke de Kruijff, Petra Berger, Rolf Koster en Arwin Kluft en twee stagiaires van de Nederlandse musicalacademie: Guus Boswinkel en Tamara Juinen.
In de gastronomische musical “Diner voor Twee” draaide het om tal van komische verwikkelingen in een piepklein, maar chique hotel-restaurant in Venetië, waar een half Nederlands-Italiaanse maître (Ron Brandsteder) de scepter zwaait. Er waren twee Nederlandse stellen bij hem te gast. Het ene stel –intellectueel en bemiddeld- was op huwelijksreis en heeft flink betaald voor het elitaire arrangement.  Het andere stel was echter behoorlijk plebs (een werkloze volkszanger en een nogal loslippige kapster) en had onlangs de postcodeloterij gewonnen. Zij gingen voor het eerst ‘op chique’. Voor de pauze keken en luisterden we mee in het restaurant en na de pauze in de slaapkamer.
Zo uiteenlopend als zijn gasten, zo uiteenlopend  waren de muzikale gerechten waarop we tijdens deze fonkelnieuwe Zonnebloem theatervoorstelling werden getrakteerd: op het menu stonden klassiek, musical, Italiaans en - zeker niet te versmaden!- puur Hollands. Regelmatig werd er door het publiek in de zal uit volle borst meegezongen. Te horen aan de reacties achteraf mogen we terug kijken op een zeer geslaagde Theatervoorstelling.
Klik hier of op onderstaande link voor alle foto's die vandaag gemaakt zijn.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken