Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Foto-avond in WZC De Schermerij

Zonnebloem afdeling

Op dinsdagavond 13 januari 2015 hebben we onze jaarlijkse foto-avond gehouden met de foto's van het afgelopen jaar.

In eerste instantie dreigde onze foto-avond in het water te vallen omdat er een stroomstoring was in De Schermerij. Gelukkig bleef die storing beperkt tot de gangen en de kamers van de bewoners en hadden we in de koffiekamer wel elektriciteit. Door de stroomstoring mochten we zelfs een aantal extra toeschouwers verwelkomen. Het was voor onze deelnemers weer een feest van herkenning om zichzelf tijdens de diverse activiteiten weer voorbij te zien komen. Naast de koffie met gebak werden er natuurlijk ook weer de nodige drankjes (waaronder de zeer geliefde advocaat met slagroom) en hapjes geserveerd. De avond werd afgesloten met een paar Power Point Presentaties van o.a. tekeningen van Rien Poortvliet. Te horen aan het applaus had iedereen zich weer uitstekend vermaakt.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken