Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Lunch bij Eethuis Touché in Leersum

Zonnebloem afdeling

Op dinsdagmiddag 17 maart zijn we uitgebreid wezen lunchen bij Eethuis Touché in Leersum

Om 11.30 uur verzamelden we met z'n allen in het atrium van WZC De Schermerij. Nadat iedereen aanwezig was zijn we met z'n allen, via de Schaapjesrotonde, naar Eethuis Touché gewandeld (en een enkeling werd gebracht met een auto). Voor het veilig oversteken van de Rijksstraatweg regelden een paar Vrijwilligers het verkeer. We hebben ons deze middag laten verrassen met een “Onbeperkt Genieten  Arrangement”. Dit bestaat uit allerlei kleine gerechtjes. We genoten eerst van een zelf gekozen drankje waarbij lekker stokbrood met kruidenboter en aoili-mayonaise werd geserveerd. Daarna werd er vervolgd met 2 koude en daarna 2 warme voorgerechtjes. Aansluitend konden we kiezen uit tomaten- of groentesoep alvorens de 2 hoofdgerechtjes (varkenshaas met champignonsaus en een runderstoofpotje) werden geserveerd met lekkere frietjes, gebakken aardappeltjes, salade, gesorteerde groente en perziken. Ondertussen werden we nogmaals voorzien van een drankje. Wie toen nog niet genoeg gegeten had kon nog gaan voor een extra bordje met een schnitzeltje. Hilariteit volop toen er nog mensen waren die dit bestelden, omdat ze er nog ruimte voor hadden. We besloten deze maaltijd met een heerlijk ijsje en hebben de koks en de voortreffelijke bediening met applaus bedankt voor de geslaagde middag. Daarna zijn we weer teruggewandeld naar De Schermerij.

 

Klik hier of op de link onder de foto's om naar het foto album te gaan.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken