Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Oud-Hollandse spelletjes bij Boshotel De Holle Boom in Overberg

Zonnebloem afdeling

Op dinsdagmiddag 17 februari zijn we met 19 Gasten en 15 Vrijwilligers voor een Oud Hollandse Spelletjesmiddag naar het restaurant van het Boshotel in Overberg gegaan.

Met de auto’s van de Vrijwilligers zijn we via Amerongen over de berg naar Overberg gereden. Na een tweede kopje koffie/thee met een appelgebakje was het tijd om met de spellen te beginnen en tussendoor werden we voorzien van een drankje en een hapje. Dat er werd genoten was duidelijk. Er werd volop gesjoeld, geschaakt, mikado gespeeld, jenga en nog vele andere spellen maar favoriet was het koningsspel waar je met een tol pionnen moest omgooien.

Tegen 16.30 uur zijn we weer ingestapt in de auto’s en rond 17.00 uur waren we weer terug bij de Schermerij. Weer een geslaagde middag met veel gezelligheid.

Klik hier voor meer foto's van deze activiteit.

 

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken