Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Zonnebloem Rondvaartboot Amsterdam

Zonnebloem afdeling

Dinsdagmiddag 12 mei hebben we een rondvaart, inclusief High Tea, gemaakt door de grachten van Amsterdam.

Voor onze mei activiteit zijn we - na verzameld te hebben in WZC De Schermerij - met de bus van Triomf  Tours naar Amsterdam gegaan. Ons gezelschap bestond uit 30 gasten en 18 vrijwilligers. Na een rustige snelle reis, waarbij de zon tevoorschijn kwam en ons de hele middag niet meer in de steek heeft gelaten, kwamen  we aan bij de aanlegsteiger waarvandaan onze “Zonnebloemboot” vertrekt. Omdat wij te vroeg aankwamen lag de boot er nog niet, maar kwam spoedig aanvaren en konden we aan boord. Nadat allen een plaatsje hadden gevonden voeren we voortijdig weg en hebben - met dank aan onze kapitein - langer kunnen genieten alle mooie gebouwen en bijzonderheden langs de Amsterdamse grachten waar onze gids ons op wees en ons een fantastische (soms humoristische) uitleg over gaf. We kregen aan boord een High Tea en al snel werd alle lekkers en koffie en thee uitgeserveerd. Nadat we van deze lekkernijen hadden genoten werden er nog glaasjes sap uitgedeeld. Dit alles met de hulp van onze vrijwillig(st)ers die ook alles hebben afgewassen. Aan het eind van deze prachtige tocht stond onze bus weer klaar bij de aanlegsteiger om ons veilig naar Leersum te brengen.
We kunnen weer opnieuw terugkijken op een zeer geslaagde middag.

De 245 foto's van deze middag kunt u bewonderen via de link hieronder.

 

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken