Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Theeschenkerij Eldorado in Woudenberg

Zonnebloem afdeling

Aan de rand van Woudenberg ligt, verscholen in het groen, Theeschenkerij Eldorado.

Op 16 juni zijn we - na verzameld te hebben in WZC De Schermerij - met ons gezelschap, dat bestond uit 34 gasten en 13 vrijwilligers, naar Woudenberg gegaan.  Omdat we met de auto’s van onze vrijwilligers onvoldoende vervoerscapaciteit hadden  hebben we een  bus van de firma Vlastuin gehuurd. Verscholen in het groen aan de rand van Woudenberg ligt Theeschenkerij Eldorado. Na binnenkomst in het mooi ingerichte restaurant werden we, nadat iedereen binnen in het restaurant of buiten op het terras een plekje had gevonden, allereerst voorzien van twee kopjes koffie of thee met huisgemaakte taart. Omdat de weersgoden ons goed gezind waren (aangename temperatuur en regelmatig zonneschijn tussen de wolkenpartijen door) zijn, na de koffie/thee, ook zij die in het begin een plekje binnen hadden gevonden naar buiten gegaan. Op het terras was het prima vertoeven. De zitjes aan de rand van de visvijver waren ook al vrij snel bezet. De grote, veelkleurige, vissen die er in rondzwommen trokken veel bekijks. Ook leende de tuin zich goed om er een klein stukje in rond te wandelen. Voor de dorstige kelen werden er rond 15.30 uur drankjes geserveerd en kwamen de schalen met de gefrituurde borrelhapjes langs. Theeschenkerij Eldorado is een klein paradijs waar gasten nog écht gast zijn. Aan het eind van deze gezellige middag stonden onze bus en de auto’s weer klaar om ons weer naar Leersum te brengen.

We kunnen opnieuw weer terugkijken op een zeer geslaagde middag.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken