Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Theeschenkerij Eldorado in Woudenberg

Zonnebloem afdeling

Aan de rand van Woudenberg ligt, verscholen in het groen, Theeschenkerij Eldorado.

Op 16 juni zijn we - na verzameld te hebben in WZC De Schermerij - met ons gezelschap, dat bestond uit 34 gasten en 13 vrijwilligers, naar Woudenberg gegaan.  Omdat we met de auto’s van onze vrijwilligers onvoldoende vervoerscapaciteit hadden  hebben we een  bus van de firma Vlastuin gehuurd. Verscholen in het groen aan de rand van Woudenberg ligt Theeschenkerij Eldorado. Na binnenkomst in het mooi ingerichte restaurant werden we, nadat iedereen binnen in het restaurant of buiten op het terras een plekje had gevonden, allereerst voorzien van twee kopjes koffie of thee met huisgemaakte taart. Omdat de weersgoden ons goed gezind waren (aangename temperatuur en regelmatig zonneschijn tussen de wolkenpartijen door) zijn, na de koffie/thee, ook zij die in het begin een plekje binnen hadden gevonden naar buiten gegaan. Op het terras was het prima vertoeven. De zitjes aan de rand van de visvijver waren ook al vrij snel bezet. De grote, veelkleurige, vissen die er in rondzwommen trokken veel bekijks. Ook leende de tuin zich goed om er een klein stukje in rond te wandelen. Voor de dorstige kelen werden er rond 15.30 uur drankjes geserveerd en kwamen de schalen met de gefrituurde borrelhapjes langs. Theeschenkerij Eldorado is een klein paradijs waar gasten nog écht gast zijn. Aan het eind van deze gezellige middag stonden onze bus en de auto’s weer klaar om ons weer naar Leersum te brengen.

We kunnen opnieuw weer terugkijken op een zeer geslaagde middag.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken