Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Blaauwe Kamer tussen Rhenen en Wageningen

Zonnebloem afdeling

Op dinsdagmiddag 18 augustus zijn we met 42 personen (29 Deelnemers en 13 Vrijwilligers) voor een Terrasmiddag naar De Blaauwe Kamer geweest.

Bij de aanmeldingen bleek al snel dat we niet alle personen en rollators kwijt konden in de auto's van de beschikbare Vrijwilligers en werd er gezocht naar een oplossing. Na overleg met onze voorzitter Frans Groot, die kon beschikken over een aanhangwagen kon de Commissie Activiteiten toch weer een passende indeling maken voor  het vervoer.  Op dinsdagmorgen kwam een telefoontje dat Frans door een “oog probleem” niet kon rijden en dankzij een gratis ter beschikking gestelde Laai In boedelbak van Garagebedrijf Melissen uit Leersum werden wij ‘uit de brand geholpen’ en konden ook alle rollators en de rolstoel mee achter de auto van Roel.
Aangekomen in het restaurant van De Blaauwe Kamer namen we plaats in het voor ons gereserveerde gedeelte van het restaurant en kregen we een kopje koffie of thee met heerlijk gesorteerd gebak. Helaas liet het weer ons niet toe om op het terras te zitten maar waar we zaten keken we uit op de hertjes en schuin op de boten die langs vaarden op de Rijn.
Het restaurant ligt aan de rand van het natuurgebied De Blaauwe Kamer en sommige gasten en vrijwilligers hebben daar een kleine wandeling gemaakt. Ook bezochten gasten en vrijwilligers het naastgelegen informatie centrum van het Utrechts Landschap waar genoten werd van een mooie natuurfilm over het gebied en waar een winkeltje was.
In de tussentijd werden er drankjes en hapjes geserveerd en gezellig gepraat.
Even na 16.30 uur sloot Anneke het bezoek af en kondigde alvast de volgende activiteit, een bezoek aan de Praalwagens van het Fruitsorso in Tiel op maandag 21 september aan.
Iedereen heeft weer genoten en ondanks dat we begonnen met het druilerige weer was het weer een gezellige middag.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken