Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezichtigen Praalwagens Fruitcorso Tiel

Zonnebloem afdeling

Op maandagmiddag 21 september zijn we met een bus naar Tiel geweest om de Praalwagens van het Fruitcorso te bezichtigen

Op maandagmiddag 21 september zijn we met een bus van Van Vlastuin Tours uit Woudenberg met 32 Gasten en 15 Vrijwilligers de praalwagens van het Fruit- en oogstcorso in Tiel gaan bewonderen. Allereerst kregen wij in het Horecapaviljoen een heerlijk kopje koffie/thee met de gebruikelijke appeltaart met slagroom.Tijdens het nuttigen daarvan werden we welkom geheten en door een groot koor getrakteerd op heerlijke meezingliedjes. Daarna was iedereen vrij om de praalwagens en de mozaiken te bewonderen hetgeen gebeurde met begeleiding van de Vrijwilligers. De wagens stonden in de omgeving van het paviljoen opgesteld en alles was goed beloopbaar. Het waren schitterende wagens van groot formaat en ook kleine jeugdwagens. Zij waren beplakt en gestoken met allerhande zaden en met verschillende kleuren en soorten aardappelen, groenten en fruit. Rondom een fontein lagen alle 'ingredienten' uitgestald. In het parcours waar de wagens stonden opgesteld waren verschillende terrassen waar men iets kon gebruiken en stonden er bij de praalwagens ook banken om de wagens goed te bekijken. Wij hoorden dat er al verschillende wagens gekocht waren door bouwers van ons Leersums Bloemencorso, dus is het leuk om deze in een andere soort bekleding nogmaals terug te zien. Om half vijf kwam de bus ons weer ophalen en bracht ons, na een zeer zonnige middag, weer terug naar Leersum en kwam iedereen voldaan thuis na een fantastisch geslaagde middag.

Klik op de link hieronder om alle foto's (134 stuks) te bekijken.

 

 

 

 

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken