Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Bezichtigen Praalwagens Fruitcorso Tiel

Zonnebloem afdeling

Op maandagmiddag 21 september zijn we met een bus naar Tiel geweest om de Praalwagens van het Fruitcorso te bezichtigen

Op maandagmiddag 21 september zijn we met een bus van Van Vlastuin Tours uit Woudenberg met 32 Gasten en 15 Vrijwilligers de praalwagens van het Fruit- en oogstcorso in Tiel gaan bewonderen. Allereerst kregen wij in het Horecapaviljoen een heerlijk kopje koffie/thee met de gebruikelijke appeltaart met slagroom.Tijdens het nuttigen daarvan werden we welkom geheten en door een groot koor getrakteerd op heerlijke meezingliedjes. Daarna was iedereen vrij om de praalwagens en de mozaiken te bewonderen hetgeen gebeurde met begeleiding van de Vrijwilligers. De wagens stonden in de omgeving van het paviljoen opgesteld en alles was goed beloopbaar. Het waren schitterende wagens van groot formaat en ook kleine jeugdwagens. Zij waren beplakt en gestoken met allerhande zaden en met verschillende kleuren en soorten aardappelen, groenten en fruit. Rondom een fontein lagen alle 'ingredienten' uitgestald. In het parcours waar de wagens stonden opgesteld waren verschillende terrassen waar men iets kon gebruiken en stonden er bij de praalwagens ook banken om de wagens goed te bekijken. Wij hoorden dat er al verschillende wagens gekocht waren door bouwers van ons Leersums Bloemencorso, dus is het leuk om deze in een andere soort bekleding nogmaals terug te zien. Om half vijf kwam de bus ons weer ophalen en bracht ons, na een zeer zonnige middag, weer terug naar Leersum en kwam iedereen voldaan thuis na een fantastisch geslaagde middag.

Klik op de link hieronder om alle foto's (134 stuks) te bekijken.

 

 

 

 

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken