Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Kerstmarkt bij Eurofleur in Leusden

Zonnebloem afdeling

Voor onze novemberactiviteit zijn we op dinsdagmiddag 17 november naar Leusden geweest.

Een bezoek aan de kerstmarkt bij Eurofleur had de commissie activiteiten op het  jaarprogramma gezet. De aanmelding van deelnemers was groot met het gevolg dat we met een luxe touringcar werden vervoerd. Corrie  Veldhuizen reed met haar auto om de heer en mevrouw Verhagen te vervoeren en Ireen Smit nam  in haar auto mevrouw  Elzendoorn mee.
Bij aankomst van het enorm grote tuincentrumcomplex wandelden we rechtstreeks naar het restaurant voor een kop koffie, cappuccino of thee. Roel en Marina Zaaijer kwamen langs met heerlijke appeltaart met of zonder slagroom. Het restaurant was gezellig ingericht en ruim van opzet.  We vonden allemaal een plek aan de tafeltjes, terwijl het best druk was in het tuincentrum.
Hierna was er voldoende tijd om de kerstmarkt en de andere hallen te bezoeken. Alles wat een mens kan bedenken kun je er vinden (en graag kopen, natuurlijk!) Tjonge, jonge, wat een voorbereiding zal het geweest zijn deze  kerstuitstalling te maken. We wandelden langs versierde kerstbomen met  veel lichtjes en glitters.  Prachtige sneeuw landschappen met minihuisjes, treintjes, kabelbaantjes en oud Hollandse landschappen met molens hebben we bewonderd. De kerstman ontmoetten we regelmatig, hij vertelde verhalen of zong  liedjes. De levende kerststal met ezels, schapen, ganzen en konijnen trok ook veel kijkers.
Ik kan wel zeggen dat deelnemers en vrijwilligers zichtbaar genoten hebben van al het moois. Bij de kassa waren lange rijen kopers, leuk om thuis  verder te genieten.
We kijken allemaal terug op een geslaagde middag en bedanken de commissie activiteiten hartelijk voor de organisatie van deze middag!

Klik op de link hieronder om het fotoalbum te openen (54 foto's).

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken