Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstmarkt bij Eurofleur in Leusden

Zonnebloem afdeling

Voor onze novemberactiviteit zijn we op dinsdagmiddag 17 november naar Leusden geweest.

Een bezoek aan de kerstmarkt bij Eurofleur had de commissie activiteiten op het  jaarprogramma gezet. De aanmelding van deelnemers was groot met het gevolg dat we met een luxe touringcar werden vervoerd. Corrie  Veldhuizen reed met haar auto om de heer en mevrouw Verhagen te vervoeren en Ireen Smit nam  in haar auto mevrouw  Elzendoorn mee.
Bij aankomst van het enorm grote tuincentrumcomplex wandelden we rechtstreeks naar het restaurant voor een kop koffie, cappuccino of thee. Roel en Marina Zaaijer kwamen langs met heerlijke appeltaart met of zonder slagroom. Het restaurant was gezellig ingericht en ruim van opzet.  We vonden allemaal een plek aan de tafeltjes, terwijl het best druk was in het tuincentrum.
Hierna was er voldoende tijd om de kerstmarkt en de andere hallen te bezoeken. Alles wat een mens kan bedenken kun je er vinden (en graag kopen, natuurlijk!) Tjonge, jonge, wat een voorbereiding zal het geweest zijn deze  kerstuitstalling te maken. We wandelden langs versierde kerstbomen met  veel lichtjes en glitters.  Prachtige sneeuw landschappen met minihuisjes, treintjes, kabelbaantjes en oud Hollandse landschappen met molens hebben we bewonderd. De kerstman ontmoetten we regelmatig, hij vertelde verhalen of zong  liedjes. De levende kerststal met ezels, schapen, ganzen en konijnen trok ook veel kijkers.
Ik kan wel zeggen dat deelnemers en vrijwilligers zichtbaar genoten hebben van al het moois. Bij de kassa waren lange rijen kopers, leuk om thuis  verder te genieten.
We kijken allemaal terug op een geslaagde middag en bedanken de commissie activiteiten hartelijk voor de organisatie van deze middag!

Klik op de link hieronder om het fotoalbum te openen (54 foto's).

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken