Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Kerstdiner bij de familie Bos thuis

Zonnebloem afdeling

Op donderdagavond 10 december hebben 7 Gasten van de Zonnebloem, afdeling Leersum, genoten van het door de Jumbo (Amerongen) gesponsorde Kerstdiner.

De Gasten werden ontvangen bij de familie Bos thuis, hetgeen aan dit diner extra glans gaf vertelden de Gasten. De recepten en ingredienten werden voor dit diner kant en klaar verstrekt door de Jumbo en er werd gekookt door Mieke en Anneke. Het was de 2e keer dat zij samen dit Kerstdiner verzorgden en de dank van de aanwezige Gasten was groot. De maaltijd was smakelijk en werd mooi geserveerd. De Gasten (en de ondersteunende Vrijwilligers) hebben een heerlijke avond gehad en hebben genoten.

Via de link hieronder kom‚Äčt u in het fotoalbum waar alle foto's van deze avond staan.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken