Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Oliebollenavond in WZC De Schermerij

Zonnebloem afdeling

Op dinsdagavond 15 december hebben we het jaar afgesloten met een Oliebollenavond in WZC De Schermerij.

Dinsdagavond 15 december waren 30 deelnemers en 17 vrijwilligers aanwezig om het jaar met een sfeervolle noot af te sluiten. Het aantal aanmeldingen was zo hoog dat we, in plaats van gebruik te maken van de koffiekamer, zijn uitgeweken naar het atrium van het Woonzorgcomplex De Schermerij. Alle aanwezigen werden hartelijk welkom geheten door Anneke Bos van de Commissie Activiteiten. Nadat iedereen was voorzien van een kopje koffie of thee met een heerlijke oliebol (of twee of drie) begon het optreden van zangeres Carin Verhoeven. Zij zong een scala van liedjes waarbij vele gasten meezongen met bekende (kerst)liederen en zij eindigde  het eerste gedeelte van haar optreden met Holy Night.

Tijdens de pauze werd er, onder het genot van een drankje en een hapje, gezellig gepraat waarna Carin haar optreden rond 21.15 uur vervolgde. Ze begon met het prachtige Ave Maria, waarna een luid applaus volgde.

Dat die troostende arm ook uit een andere hoek kan komen bleek, toen er bij het lied 'Mag ik dan bij jou' bij een Vrijwilligster de tranen over de wangen liepen, een Gast troostend haar arm om haar schouder sloeg.

Rond 22.00  uur eindigde het optreden met de song van Vera Lynn “We 'll meet again”. Hierna bedankte Anneke, onder groot applaus van alle aanwezigen, Carin met een “Leersums Schaapje” als aandenken aan haar optreden bij De Zonnebloem Leersum. Daarna wenste Anneke iedereen fijne feestdagen en sprak de hoop uit iedereen het komend jaar weer tijdens de activiteiten te kunnen begroeten. Ook bedankte Anneke alle vrijwilligers voor hun inzet in het afgelopen jaar om alle activiteiten te kunnen uitvoeren. Dit werd ondersteund door een luid applaus van alle aanwezige Gasten. Hierna vertrok langzamerhand iedereen met een tevreden gevoel naar huis. Het was weer een activiteit om met plezier op terug te kijken.

Als u op de link hieronder klikt dan komt u in ons fotoalbum waar alle 43 foto's van deze avond staan.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken