Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Bezoek aan Nationaal Militair Museum Soesterberg

Zonnebloem afdeling

In het kader van kleinschalige activiteiten is Frans Groot op dinsdag 26 januari met twee van onze gasten op bezoek gegaan bij het Nationaal Militair Museum in Soesterberg.

Een heel geslaagde middag. Om 13.15 uur arriveerden we bij het museum. Er stonden rolstoelen klaar zodat één van de gasten vanuit de auto meteen in de rolstoel kon plaatsnemen.

Beide deelnemers genoten erg van alle oude vliegtuigen, tanks, vrachtwagens en allerlei filmpjes. Na 3 kwartier een koffiepauze met wat lekker en daarna een ander deel van het museum bezocht met allerlei soorten wapens. Het bezoek werd afgesloten op de hoge uitkijktoren die over heel het oude vliegveld Soesterberg uitkijkt met o.a. zicht op de Dom en andere markante gebouwen in de omgeving. Rond 16.30 waren we weer terug in Leersum. Beide gasten keken terug op een leuke en gezellige middag zo gaven ze aan.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken