Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Foto-avond in WZC De Schermerij

Zonnebloem afdeling

Maandagavond 18 januari 2016 hebben we onze jaarlijkse foto-avond gehouden.

Op maandagavond 18 januari werd onze eerste activiteit gehouden. Het aantal aanmeldingen dit jaar was groter dan vorige jaren, maar door de weersomstandigheden en ziekte kwamen er op het laatst toch afzeggingen en waren we uiteindelijk met 20 gasten en 15 vrijwilligers. Onze voorzitter Frans Groot sprak het welkomstwoord en als speciale gasten waren van de gemeente Utrechtse Heuvelrug onze dorpswethouder  Hans Nijhof en dorpscoördinator Rolinka van Markus  aanwezig.

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is blikken we in januari terug op de activiteiten van het afgelopen jaar. Chris gaf een presentatie van de foto’s die elke keer gemaakt worden tijdens een activiteit en zo konden we opnieuw genieten van de gemaakte activiteiten. Regelmatig kwam er commentaar bij en volgde er gelach na een getoonde foto waarop men zich herkende. We begonnen met de gebruikelijke koffie met gebak en in de pauze werd de advocaat met slagroom, wijn of frisdrank uitgeserveerd met hartige snacks. Rond half tien ging iedereen voldaan terug naar huis en zagen zij terug op een geslaagde avond.

Als u klikt op de link hieronder dan kunt u alle foto's bekijken in het fotoalbum

Frans Groot

0343-456408
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken