Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Foto-avond in WZC De Schermerij

Zonnebloem afdeling

Maandagavond 18 januari 2016 hebben we onze jaarlijkse foto-avond gehouden.

Op maandagavond 18 januari werd onze eerste activiteit gehouden. Het aantal aanmeldingen dit jaar was groter dan vorige jaren, maar door de weersomstandigheden en ziekte kwamen er op het laatst toch afzeggingen en waren we uiteindelijk met 20 gasten en 15 vrijwilligers. Onze voorzitter Frans Groot sprak het welkomstwoord en als speciale gasten waren van de gemeente Utrechtse Heuvelrug onze dorpswethouder  Hans Nijhof en dorpscoördinator Rolinka van Markus  aanwezig.

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is blikken we in januari terug op de activiteiten van het afgelopen jaar. Chris gaf een presentatie van de foto’s die elke keer gemaakt worden tijdens een activiteit en zo konden we opnieuw genieten van de gemaakte activiteiten. Regelmatig kwam er commentaar bij en volgde er gelach na een getoonde foto waarop men zich herkende. We begonnen met de gebruikelijke koffie met gebak en in de pauze werd de advocaat met slagroom, wijn of frisdrank uitgeserveerd met hartige snacks. Rond half tien ging iedereen voldaan terug naar huis en zagen zij terug op een geslaagde avond.

Als u klikt op de link hieronder dan kunt u alle foto's bekijken in het fotoalbum

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken