Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Middagje FC Utrecht

Zonnebloem afdeling

Op zondagmiddag 21 februari zijn 2 Gasten en 2 Vrijwilligers op uitnodiging van FC Utrecht Maatschappelijk een middagje naar de Galgenwaard geweest.

Na een mailtje van de Voorzitter van de Zonnebloem, afdeling Leersum, aan de afdeling Maatschappelijk van FC Utrecht kregen we een uitnodiging om met 4 personen op zondag 21 februari de wedstrijd FC Utrecht - Willem II bij te wonen. De 4 tribunekaartjes en 2 parkeerkaarten kregen we een paar dagen later toegestuurd. Op zondag 21 februari werden we tegen 13.00 uur met alle egards ontvangen bij de hoofdingang. Met de lift zijn we naar de 5e etage gebracht waar ons de weg werd gewezen naar Skybox 5.19, de Charity (=liefdadigheid) box. Hier werden we opgewacht door onze gastvrouw en gastheer, Annemiek en Anton Peek.

We begonnen met koffie en een koekje en een gezellig praatje met Annemiek. Ondertussen kwamen er nog een aantal personen binnen die ook waren uitgenodigd om van de Charitybox gebruik te kunnen maken. Tegen 13.45 uur nam Anton ons mee voor een rondleiding langs de geschiedenis van FC Utrecht (ontstaan uit de fusie tussen Velox, Elinkwijk en DOS). Zo zagen we naast de geschiedenis over vroeger (o.a. de bouw (en verbouw) van het stadion De Galgenwaard tot zoals het er nu uitziet) een muur met alle trainers tot nu toe, alle elftallen (per jaargang) en de Europese resultaten. Bij terugkeer in de Charitybox was er nog net tijd voor een drankje voordat de wedstrijd begon. In de pauze konden we ons even een beetje opwarmen want op de tribune was het behoorlijk fris geweest. Voor de inwendige mens kwam er naast een drankje ook een schaal bitterballen langs. De directeur van FC Utrecht, Wilco van Schaik, kwam ook nog even langs om een praatje te maken. De voor de rust opgebouwde voorsprong van 1 - 0 (Ruud Boymans) werd na een ongelukkige aanraking tussen doelman Ruiter en aanvaller Ogbeche via een penalty door dezelfde Ogbeche weer rechtgetrokken. Gelukkig trok FC Utrecht na nog een goal van Ruud Boymans met 2 - 1 aan het langste eind.

Na de wedstrijd was het weer prettig toeven in de Charitybox met nog een drankje en een schaal warme snacks. Ook zijn we nog op de foto gegaan met 2 mannen van FC Utrecht waaronder middenvelder Sofyan Amrabat.

Al met al kunnen we terugzien op een mooie middag en hebben we genoten van de gastvrijheid van FC Utrecht.

Tegen 18.00 uur waren we weer terug in Leersum

Door te klikken op de link hieronder kunt u alle foto's van deze middag zien

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken