Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Middagje FC Utrecht

Zonnebloem afdeling

Op zondagmiddag 21 februari zijn 2 Gasten en 2 Vrijwilligers op uitnodiging van FC Utrecht Maatschappelijk een middagje naar de Galgenwaard geweest.

Na een mailtje van de Voorzitter van de Zonnebloem, afdeling Leersum, aan de afdeling Maatschappelijk van FC Utrecht kregen we een uitnodiging om met 4 personen op zondag 21 februari de wedstrijd FC Utrecht - Willem II bij te wonen. De 4 tribunekaartjes en 2 parkeerkaarten kregen we een paar dagen later toegestuurd. Op zondag 21 februari werden we tegen 13.00 uur met alle egards ontvangen bij de hoofdingang. Met de lift zijn we naar de 5e etage gebracht waar ons de weg werd gewezen naar Skybox 5.19, de Charity (=liefdadigheid) box. Hier werden we opgewacht door onze gastvrouw en gastheer, Annemiek en Anton Peek.

We begonnen met koffie en een koekje en een gezellig praatje met Annemiek. Ondertussen kwamen er nog een aantal personen binnen die ook waren uitgenodigd om van de Charitybox gebruik te kunnen maken. Tegen 13.45 uur nam Anton ons mee voor een rondleiding langs de geschiedenis van FC Utrecht (ontstaan uit de fusie tussen Velox, Elinkwijk en DOS). Zo zagen we naast de geschiedenis over vroeger (o.a. de bouw (en verbouw) van het stadion De Galgenwaard tot zoals het er nu uitziet) een muur met alle trainers tot nu toe, alle elftallen (per jaargang) en de Europese resultaten. Bij terugkeer in de Charitybox was er nog net tijd voor een drankje voordat de wedstrijd begon. In de pauze konden we ons even een beetje opwarmen want op de tribune was het behoorlijk fris geweest. Voor de inwendige mens kwam er naast een drankje ook een schaal bitterballen langs. De directeur van FC Utrecht, Wilco van Schaik, kwam ook nog even langs om een praatje te maken. De voor de rust opgebouwde voorsprong van 1 - 0 (Ruud Boymans) werd na een ongelukkige aanraking tussen doelman Ruiter en aanvaller Ogbeche via een penalty door dezelfde Ogbeche weer rechtgetrokken. Gelukkig trok FC Utrecht na nog een goal van Ruud Boymans met 2 - 1 aan het langste eind.

Na de wedstrijd was het weer prettig toeven in de Charitybox met nog een drankje en een schaal warme snacks. Ook zijn we nog op de foto gegaan met 2 mannen van FC Utrecht waaronder middenvelder Sofyan Amrabat.

Al met al kunnen we terugzien op een mooie middag en hebben we genoten van de gastvrijheid van FC Utrecht.

Tegen 18.00 uur waren we weer terug in Leersum

Door te klikken op de link hieronder kunt u alle foto's van deze middag zien

Frans Groot

0343-456408
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken