Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Toneelmiddag in Werkhoven

Zonnebloem afdeling

Op donderdagmiddag 11 februari zijn we voor een toneelmiddag naar Werkhoven geweest.

Om op tijd aanwezig te zijn in het tijdelijk theater “De Kersenpit” moesten we al vroeg verzamelen. Door omstandigheden hadden zich helaas een aantal gasten afgemeld.

Na een leuke rit naar Werkhoven was het even in de file voor een parkeerplaats, maar doordat enkele gasten  een stukje gingen lopen konden onze auto’s nog een mooi parkeerplaatsje vinden.

In het theater werden we door de gastvrouwen en onze vrijwilligers voorzien van een bekertje koffie/thee. De voorstelling “een gekkenhuis in ’t ziekenhuis”  was door het goede spel een prima geluidsinstallatie voor iedereen prima te volgen. De vele hilarische momenten zorgden voor een leuk toneelstuk. In de tweede pauze was er voor iedereen nog een drankje en een klein hapje.

Na de voorstelling was er nog een verloting, helaas gingen er van de vele prijzen maar weinig mee terug naar Leersum.

Wat later dan gepland ging iedereen weer tevreden naar huis.

Door te klikken op de link hieronder kunt u alle foto's van deze middag (5) bekijken en eventueel downloaden.

Frans Groot

0343-456408
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken