Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Lunch bij restaurant De Gouden Leeuw in Wijk bij Duurstede

Zonnebloem afdeling

Maandagmiddag 14 maart zijn we lekker wezen lunchen.

Maandag 14 maart was het weer de dag van ons maandelijks Zonnebloem uitje en zijn we gaan lunchen bij Restaurant de Gouden Leeuw in Wijk bij Duurstede.
Nadat alle gasten zich verzameld hadden in De Schermerij zijn we via Amerongen de Lekdijk opgereden en kwamen we na een leuke rit met lekker veel zon aan bij het restaurant in Wijk bij Duurstede. Daar werden we hartelijk ontvangen en kregen we gelijk wat te drinken aangeboden. Daarna werd de “lunch” geserveerd die bestond uit soep of carpaccio, tong of varkenshaas en als toetje dame blanche of koffie.
Iedereen zaten te smullen en er klonken dan ook alleen maar positieve geluiden.
Na een zonnige rit terug hebben wij iedereen zoveel mogelijk weer thuis afgeleverd.
Al met al was dit weer een zeer geslaagd uitje van de Zonnebloem Leersum.

Door te klikken op de link hieronder kunt u alle foto's bekijken die deze middag gemaakt zijn.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken