Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Terrasmiddag bij De Eekhoeve in Veenendaal

Zonnebloem afdeling

Op 14 juni zijn we met de auto’s van de vrijwillig(st)ers met 30 personen naar Veenendaal gegaan, waar op het terrein van De Eekhoeve het Theehuis “Bij Kees & Sien” is.

Omdat het regenachtig weer was waren we genoodzaakt binnen te zitten en niet te genieten op het terras. Nadat de koffie of thee met een stuk appeltaart met slagroom en een “Kaatje” (advocaatje met slagroom)  geserveerd was, vertelde de medewerkster wat er op het terrein te zien is. Er is daar een Landwinkel, Theehuis, Zorgboerderij, Dagbesteding voor ouderen en gehandicapten welke meehelpen met de verzorging van allerlei dieren en de tuinen, een Volière, moestuin en bloementuin, speeltoestellen voor kinderen etc. Na het nuttigen van een tweede kopje koffie of thee had iedereen gelegenheid om het terrein te verkennen en deden sommigen inkopen in de Landwinkel. Ondertussen was ook de zon eventjes tevoorschijn gekomen. Na deze korte pauze genoten we nog van een borrelplankje met allerlei lekkers en een glas sap of frisdrank. Later dan gepland reden we weer huiswaarts en kunnen we weer terugkijken op een hele gezellige middag, had iedereen genoten en kwamen we rond vijf thuis.

Via de link hieronder kunt u alle foto's bekijken in het fotoalbum.

Frans Groot

0343-456408
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken