Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Terrasmiddag bij De Eekhoeve in Veenendaal

Zonnebloem afdeling

Op 14 juni zijn we met de auto’s van de vrijwillig(st)ers met 30 personen naar Veenendaal gegaan, waar op het terrein van De Eekhoeve het Theehuis “Bij Kees & Sien” is.

Omdat het regenachtig weer was waren we genoodzaakt binnen te zitten en niet te genieten op het terras. Nadat de koffie of thee met een stuk appeltaart met slagroom en een “Kaatje” (advocaatje met slagroom)  geserveerd was, vertelde de medewerkster wat er op het terrein te zien is. Er is daar een Landwinkel, Theehuis, Zorgboerderij, Dagbesteding voor ouderen en gehandicapten welke meehelpen met de verzorging van allerlei dieren en de tuinen, een Volière, moestuin en bloementuin, speeltoestellen voor kinderen etc. Na het nuttigen van een tweede kopje koffie of thee had iedereen gelegenheid om het terrein te verkennen en deden sommigen inkopen in de Landwinkel. Ondertussen was ook de zon eventjes tevoorschijn gekomen. Na deze korte pauze genoten we nog van een borrelplankje met allerlei lekkers en een glas sap of frisdrank. Later dan gepland reden we weer huiswaarts en kunnen we weer terugkijken op een hele gezellige middag, had iedereen genoten en kwamen we rond vijf thuis.

Via de link hieronder kunt u alle foto's bekijken in het fotoalbum.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken